"دیدارنیوز" به بررسی تاثیر تحریمها بر تولید و توزیع دارو میپردازد؛
کمیابی، تمامی داروها را در برمیگیرد و به طور نمونه آموکسی سیلین یکی از همین موارد است که از داروهای همیشگی و عادی داروخانهها به حساب میآمد، اما به صورت سهمیه توزیع میشود، این در حالی است که تا پیش از این کارتون کارتون خرید میکردیم، لذا دلیلی جز نبود مواد اولیه نمیتوان برای آن متصور بود.
محمدرضا خباز در گفتگو با "دیدارنیوز":
استفاده مجدد از کالابرگ به مداوای بیمار با مُسکّن شباهت دارد. در طول این چهل سال، کشور را با مُسکن اداره کردیم، برای نجات باید تصمیم شجاعانهای گرفته شود. جراحی اقتصادی و هدایت آن به اتاق عمل در گذشته کار سختی به حساب میآمد، ولی اکنون به آن سختی محسوب نمیشود، زیرا کالاهایی که مردم تحویل میگیرند به جز استثنائاتی مانند بنزین، گاز، آب یا برق با دلار ۱۴ یا ۱۵ هزار تومان است بنابراین فشار، اکنون هم به مردم وارد میشود.
آلبرت بغزیان، کارشناس مسائل اقتصادی درگفتوگو با "دیدارنیوز":
با این هشدار صندوق بین المللی پول نباید دست روی دست بگذاریم، زیرا ممکن است با سیاستهای مناسب، مانع رشد قیمتها شویم، اما اگر دولت اقدامی صورت ندهد ممکن است وضع کشور از این پیشبینی هم بدتر شود.
موید صدرحسینی، کارشناس حوزه نفت و گاز در گفتگو با "دیدارنیوز":
مسئولان باید دل به دریا بزنند و در حوزه فروش و صادرات نفت، ورود پیدا کنند و برای عبور از مزاحمتهای تحریمی، اقداماتی صورت دهند، البته در صورتی که این کار خارج از روال متعارف صورت گیرد، میتواند با دردسرهایی همراه شود. باید خارج از روال متعارف، مراکزی بنا نهاده شود که وقتی مسئول یا فردی درصدد برآید در زمینه تامین ارز مورد نیاز کشور و صادرات نفت و مشتقات آن یا واردات اقدامی انجام دهد، مجوز بگیرد.
محمدصادق جوادیحصار در گفتگو با "دیدارنیوز":
نفوذ دولت کاهش نیافته، اما وظیفه دولت مشخص است و باید نقد آن مدنظر قرار گیرد. وظیفه دولت مدیریت بالادستی است. اعضای دولت نباید بیل دستشان گیرند و جاده صاف کنند.
محسن باقرزاده، کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با "دیدارنیوز":
یارانههای پنهان به قشر آسیب پذیر، سهمی نمیدهد و شاید مجموعا ۲۰ درصد از سهم سرانهای که حدود ۹۸۰ هزار تومان در ماه است استفاده کنند و حدود ۸۰ درصد آن را اقشار متوسط به بالا بهره مند میشوند. چرا اقشار ضعیف باید جور دهکهای بالا را بکشند؛ در حالی که خود در فلاکت هستند؟ چرا ساختار هزینهها در بودجه شفاف نیست؟
حجت الاسلام مصباحی مقدم در گفت و گو با "دیدارنیوز":
تجربه حذف صفرها در کشورهای اروپایی پس از جنگ مانند آلمان و فرانسه اتفاق افتاده وحتی در سال ۲۰۰۵ هم ترکیه دست به این کار زد و نتیجه آن شد که واحد پولی کشورهای مورد اشاره پس از این کاربه خصوص زمانی که مبادلات مالی صورت میگرفت نوعی احساس عزت نفس به وجود آورد، اما اکنون پول ملی ایران نه تنها سبب هیچ احساس عزتی نمیشود، بلکه نوعی حس شرمندگی را القا میکند.
رييس فراكسيون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس در گفتگو با "دیدارنیوز":
دومینوی دستگیری و اعدام سلاطین فساد اقتصادی ادامه دارد. این بار نوبت به سلطان کاغذ رسیده است. آیا این اعدامها راهکار مناسبی برای حل فساد اقتصادی کشور است؟
مهدی تقوی، کارشناس مسائل اقتصادی در گفت و گو با "دیدار نیوز":
کاهش صفرها در شرایط اقتصادی کشور هیچ تفاوتی به وجود نمیآورد، زیرا آخرین اسکناس رایج در کشور ۱۰ هزار تومانی است. برخی که به دنبال حذف صفر از پول ملی هستند بر این تصورند که تورم در روزهای آینده افزایش خواهد یافت، بنابراین ارزش پول ملی بیش از این کاهش پیدا میکند و با این کار در صدد برآمده اند تا از افزایش تورم بکاهند.
جلال میرزایی عضو کمیسیون تلفیق در گفتوگو با "دیدارنیوز":
اعمال شفافیت در بودجه ۹۸ دیده میشود و شروع این کار هم بنحوی است که پیش از تصویب بودجه هر یک از سازمانهای دولتی، ضرورت پرداخت بودجه آن موردبررسی قرار گرفته و بر اساس آن با مبلغ در نظر گرفتهشده، موافقت یا مخالفت صورت می گیرد.