تیتر امروز

مهدی خورشیدی: برای توسعه کشور باید ابتدا ساختار اصلاح شود/ صالح اسکندری: در دوران روحانی کمترین میزان فروش نفت را داشتیم
در مناظره "مذاکرات و آینده ایران" مطرح شد:

مهدی خورشیدی: برای توسعه کشور باید ابتدا ساختار اصلاح شود/ صالح اسکندری: در دوران روحانی کمترین میزان فروش نفت را داشتیم

دیدارنیوز در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های مناظره خود با موضوع مذاکرات و آینده ایران به سراغ مهدی خورشیدی و صالح اسکندری رفت و تاثیر مذاکرات بر جامعه و آینده ایران را بررسی کرد.
سعید شریعتی: کارت‌های بازی تهران در وضعی نیست که با رویکرد اتلاف وقت به مذاکرات نگاه کند/ اراده برای رسیدن به توافق در عالی‌ترین سطح حکومت اتفاق افتاده/ تندرو‌ها با تمام صدای نخراشیده و بلندشان، پشتوانه جدی سیاسی در حکومت ندارند
یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

سعید شریعتی: کارت‌های بازی تهران در وضعی نیست که با رویکرد اتلاف وقت به مذاکرات نگاه کند/ اراده برای رسیدن به توافق در عالی‌ترین سطح حکومت اتفاق افتاده/ تندرو‌ها با تمام صدای نخراشیده و بلندشان، پشتوانه جدی سیاسی در حکومت ندارند

اصلی‌ترین دشمن توافق ایران و آمریکا در این شرایط، فقط اسرائیل و نیرو‌های نیابتی آن هستند. لذا، هرکس با این روند توافق مخالفت کرده و با هر ادعایی به دنبال به شکست منجر کردن آن باشد، صرفا به برنامه...
قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی

این هشتاد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دولت پزشکیان چرا سکوت کرده؟ چند نماینده تندروی مجلس انقلابی باید برای مردم تصمیم‌های عجیب بگیرند؟

پیامک حجاب؛ در اصفهان چه خبر است؟/ هشدار یک وکیل درباره حاکمیت بی‌قانونی و هرج‌ومرج

در اصفهان واقعا چه خبر است؟ چطور یک عده محدود می‌توانند برای شهروندان مشکل درست کنند و پیامک و اخطار حجاب بفرستند و خانواده‌ها را نگران کنند؟ دولت پزشکیان چرا ساکت است؟ آیا یکی دو نماینده مجلس می‌توانند هر قانونی که خواستند و جلوی آن قانون عجیب و غریب در شورای عالی امنیت ملی گرفته شده، اجرا کنند؟ وظیفه دولت برای آرامش مردم چیست؟

کد خبر: ۱۸۲۳۵۳
۲۱:۰۷ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۴

پیامک حجاب؛ در اصفهان چه خبر است؟/ هشدار یک وکیل درباره حاکمیت بی‌قانونی و هرج‌ومرج

دیدارنیوز _ سرویس سیاسی: هرچقدر کشورمان ایران با مشکلات و دغدغه‌های بزرگ‌تر مواجه می‌شود، عده‌ای در سکوت کار خودشان را می‌کنند و آرزوهایشان را تبدیل به قانون و آزار و اذیت شهروندان و زنان و دختران این کشور می‌کنند.

به گزارش دیدارنیوز، سال‌هاست که برخی افراد ظاهرا خودشان را مالک و رئیس یک استان یا شهر می‌دانند و هرکاری که دلشان بخواهد انجام می‌دهند؛ آنهم چه کاری؟ اجبار در پوشش، ترساندن مردم از پشت تریبون‌ها با تولید خشونت و ادبیاتی همراه با پرخاش، لغو و اختلال در کنسرت خوانندگان مختلف (بخوانید دشمن موسیقی و شادی مردم) با وجود مجوز از دولت و سرک کشیدن در زندگی مردم.

آیا این مسوولان وظیفه‌شان خدمت به مردم است یا محدود کردن و آزار و اذیت آنها؟ چرا این‌ها به فکر مشکلات اصلی مردم نیستند؟ آیا اقتصاد و سیاست درستی داریم؟ قیمت‌های گران و سرسام‌آور میوه و حبوبات چی؟ برای آن هم که دلایل مضحکی دارند و می‌گویند برای این مسایل نیامده‌ایم!

پس برای چه بودجه می‌گیرید؟ مگر این پول مردم و بیت المال نیست؟ چرا بابت تصمیم‌های اشتباهتان در سال‌های اخیر جوابگو نیستید؟ اگر مردم با شما همراه بودند که نیازی به این همه سروصدا و تهدید نبود و پلیس آن جمعیتی که (تجمعش غیرقانونی بود) حامی‌اش بودید را از جلوی مجلس جمع نمی‌کرد که آن هم پلیس بیانیه داد و گفت با فحاشی و پرخاشگری نمی‌رفتند و توهین می‌کردند و کلیپ ساختگی از خون ساخته بودند.

اصفهان، مشهد، بوشهر و برخی شهر‌های کشورمان قربانی تصمیمات اشتباه برخی مسوولان هستند که از جایشان بلند نمی‌شوند و در حال مصرف پول‌ها و بودجه‌هایند. چرا خودتان کاری می‌کنید که مردم از مسوولان دور و دورتر شوند و آنها را از خودشان ندانند؟

چرا به دلار بالای ۱۰۰ هزار تومان اعتراض نمی‌کنید؟ صدای‌تان برای گوشت گران درنمی‌آید .. خانه و خودرو که هیچ، برای کارگران و کارمندان ایران تبدیل به آرزو شده، حیف از این همه بودجه که توسط برخی آقایان هدر می‌رود و صرف بهبود وضعیت مردم نمی‌شود.

دولت چهاردهم و رئیس آن پزشکیان کجاست؟ رفع فیلترینگ و تحریم‌ها و وعده‌ها چه شد؟ چرا این دولت که قرار بود مثل قبلی نباشد و به فکر مردم باشد این همه با تندروها و خشونت‌طلبان مماشات می‌کند و خبری از حضورشان به نفع مردم نیست؟

آن نماینده مجلس که تمام زندگی‌اش شده حجاب و جریمه کردن زنان ایران، چرا به فکر آب و اعتراض کشاورزان استان خودش نیست؟

هشدار یک حقوقدان در خصوص پیامک‌های حجاب برای شهروندان اصفهانی

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری درباره ماجرای پیامک حجاب اجباری در اصفهان نوشت: آنچه در اصفهان در زمینه ارسال پیامک حجاب برای شهروندان اتفاق می‌افتد از جنس لغو خودسرانه کنسرت‌ها در مشهد است. اگر بساط این اقدامات خجالت آور برچیده نشود حاکمیت بی قانونی و هرج و مرج و از میان رفتن بیش از پیش امنیت شهروندان دور نخواهد بود.

پیامک حجاب؛ در اصفهان چه خبر است؟/ هشدار یک وکیل درباره حاکمیت بی‌قانونی و هرج‌ومرج

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۰۴ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۰۴ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۰۴ ارديبهشت