معاون دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: طرح نظارت بر روند توزیع گوشت مرغ از طریق زیرساخت پست جمهوری اسلامی از یازدهم تیرماه جاری در سراسر کشور اجرایی میشود.
دیدارنیوز ـ حمید محلهای روز سه شنبه در نشست طرح نظارت بر روند توزیع گوشت مرغ از طریق پست به صورت ویدئوکنفرانسی با مسوولان صنعت، معدن و تجارت شهرستانهای استان هرمزگان افزود: در این راستا محمولههای مرغ که از کشتارگاه به عمده فروشی، خرده فروشی و یا رستورانها ارسال میشود باید با زیرساخت شرکت پست بارکد نصب کنند تا در مقصد با این بارکد بازخوانی و توسط تحویل گیرنده دریافت شود.
وی بیان داشت: در این طرح از سامانه جامع تجارت وزارت صنعت، معدن و تجارت و زیرساخت شرکت ملی پست انجام میشود.
بیشتر بخوانید: تسویه ۸۹ هزار میلیارد از بدهی به بازنشستگان و تغییر در پرداختیها
معاون دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهارداشت: تمامی کشتارگاههای هرمزگان نیز موظف هستند میزان کشتار مرغ را در سامانه صنعت، معدن و تجارت درج کنند و بر این اساس کشتار و فروش، نیز در تمامی سطحا از عمده فروشی تا خرده فروشی در سامانه جامع تجارت ثبت نام شده باشند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان نیز در این نشست گفت: طرح توزیع گوشت مرغ با استفاده از زیرساخت شرکت پست از امشب هشتم تیرماه جاری به صورت آزمایشی و از یازدهم این ماه به صورت رسمی با همکاری دستگاههای متولی در استان آغاز میشود.
خلیل قاسمی افزود: در این شرایط حساس باید محکم و با اقتدار با همکاری نهادهای نظارتی و قضایی بر تولید و توزیع گوشت مرغ نظارت کنیم تا مردم با کمبودی مواجه نشوند.
وی بیان داشت: نظارت بر تولید و توزیع مرغ یک مسیر و یک روند است که باید تمامی آن را به درستی دنبال کنیم و هیچ بخشی بدون نظارت نماند؛ در این صورت در سریعترین زمان ممکن به نتیجه خواهیم رسید.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اظهارداشت: هدف ما حمایت از تولید و تولیدکننده است و نظارتهای سازمان در راستای حمایت از تولید و تولیدکنندگان و برخورد با افرادی است که ممکن است با تخلف احتمالی کارشکنی و فرصت طلبی کنند.
نیاز هرمزگان به گوشت مرغ با سرانه ۱۸ کیلوگرم، ۳۲ هزار و ۴۰ تن به صورت سالانه و ۹۰ تا ۱۱۰ تن به صورت روزانه میباشد.
مرغ گوشتی در کنار محصولاتی همچون تخم مرغ و گوشت قرمز از مواد مهم غذایی و در ارتباط مستقیم با امنیت غذایی است که شاخصی مهم در توسعه پایدار نیز محسوب میشود.
هرمزگان هم اکنون دارای ۲۶۰ واحد مرغداری فعال و حدود ۵۰ واحد مرغداری غیرفعال است که اقدامهای لازم برای بازگرداندن واحدهای غیرفعال به چرخه تولید آغاز شده است.