تیتر امروز

قهرمان‌پور: درباره مذاکرات، نباید چندان خوشبین باشیم، نه خیلی بدبین!/ نهایی شدن دستور کار مذاکرات بعدی، دستاورد بزرگی است/ تجربه برجام نشان داد که نباید مخالفان مذاکره را دست‌کم گرفت
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

قهرمان‌پور: درباره مذاکرات، نباید چندان خوشبین باشیم، نه خیلی بدبین!/ نهایی شدن دستور کار مذاکرات بعدی، دستاورد بزرگی است/ تجربه برجام نشان داد که نباید مخالفان مذاکره را دست‌کم گرفت

رحمن قهرمان‌پور، تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، حول محور مذاکرات تهران و واشنگتن در مسقط، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...
شوک سوختی به صنعت برق؛ دولت قیمت را بالا برد!/ هشدار درباره شرایط آبی ۱۴۰۴/ سود عجیب ارزی در جیب دلالان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک سوختی به صنعت برق؛ دولت قیمت را بالا برد!/ هشدار درباره شرایط آبی ۱۴۰۴/ سود عجیب ارزی در جیب دلالان

این دهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
بازدهی بازار‌ها در هفته سوم فروردین ۱۴۰۴

در هفته ریزش سکه و دلار، بورس جان گرفت

بازدهی بازار‌ها در هفته سوم فروردین که بازار‌ها بعد از تعطیلات نوروزی به طور جدی آغاز به فعالیت کردند، با افت شدیدی همراه شد.

کد خبر: ۱۸۲۶۶۰
۱۷:۴۴ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۴

در هفته ریزش سکه و دلار، بورس جان گرفت

دیدارنیوز: این روند نزولی با اخبار مربوط به مذاکره میان ایران و آمریکا در روز دوشنبه ۱۸ فروردین با افت قیمت دلار استارت خورد. بازدهی بازار‌های مالی از ۱۴ تا ۲۱ فروردین با پرچمداری سکه منفی شد و بورس رشد محدودی را تجربه کرد.

بازدهی بازار‌ها در هفته چهارم فروردین تحت تاثیر اخبار مربوط به مذاکره میان ایران و آمریکا و خبر‌های مهم حول این موضوع قرار گرفت.

مقرر شده دو کشور بعد از ماه‌ها کشاکش بر سر توافق یا عدم توافق هسته‌ای در عمان گفتگو کنند. این مساله مهم‌ترین موضوع بازار‌ها در هفته پایانی فروردین است و می‌تواند به قیمت دلار، طلا، سکه و بورس روند دهد.

سکه امامی در هفته سوم فروردین با افت ۱۰ میلیون تومانی همراه شد و بیشترین افت ارزش را در بازدهی بازار‌ها داشت؛ در مرحله بعد طلا و دلار قرار گرفت.

در هفته ریزش سکه و دلار، بورس جان گرفت

قیمت دلار هزار تومان افت کرد
بررسی بازدهی قیمت دلار از ۱۴ تا ۲۱ اسفند حاکی از افت هزار و ۵۰ تومانی و کاهش ۱.۰۲ درصدی قیمت این اسکناس دارد. قیمت دلار در آخرین معامله روز پنجشنبه روی قیمت ۱۰۱ هزار و ۶۵۰ تومانی بسته شد.

مثقال طلا دو نیم میلیون ریخت
روز پنجشنبه ۲۱ فروردین هر گرم طلای ۱۸ عیار به قیمت هفت میلیون و ۶۸۶ هزار تومانی رسید و کاهش قیمت ۵۶۱ هزار تومانی داشت. این هفته قیمت طلا با افت ۶.۸۰ درصدی به کار خود پایان داد.

در هفته اخیر هر مثقال طلای ۱۸ عیار کاهش دو میلیون و ۵۹۴ هزار تومانی داشت و در آخرین معامله روز پنجشنبه روی رقم ۳۳ میلیون و ۲۹۵ هزار تومانی بسته شد. مثقال طلا در هفته اخیر کاهش ۷.۲۳ درصدی داشت.

بازدهی اونس طلا کاهشی شد
گفتنی است از ۱۴ تا ۲۱ اسفند طلای جهانی کاهش قیمت ۱۲ دلاری داشت. قیمت اونس جهانی طلا در هفته اخیر افت ۰.۳۸ درصدی را تجربه کرد و در لحظه نگارش این گزارش با رقم ۳۱۱۷ دلاری در حال معامله است.

قیمت سکه ۱۰ میلیون سقوط کرد
قیمت سکه امامی در هفته سوم فروردین ۱۰.۳۰ درصد کاهشی شد و افت قیمت ۱۰ میلیون و ۵۰۵ هزار تومانی داشت. این قطعه در آخرین معامله روز پنجشنبه ۲۱ فروردین با قیمت ۹۱ میلیون و ۴۹۵ هزار تومانی به کار خود پایان داد.

روز پنجشنبه قیمت سکه بهار آزادی در سطح ۸۳ میلیون و ۴۹۵ هزار تومانی قرار گرفت. در آخرین معامله این هفته قیمت نیم‌سکه با رقم ۶۰ میلیون و ۵۰ هزار تومانی و ربع سکه با رقم ۳۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی معامله شد. سکه گرمی نیز در سطح ۱۴ میلیون و ۵۰ هزار تومانی قرار گرفت.

نوسان بازار سهام در سایه سیاست
بازار سهام در هفته‌ای که گذشت، تحت تاثیر اخبار سیاسی و بین‌المللی، با نوسانات شدیدی مواجه شد؛ اگرچه بازدهی بورس در نهایت مثبت بود. معاملات تالار شیشه‌ای در سه روز ابتدایی هفته با فشار فروش قابل توجهی همراه بود؛ موضوعی که مستقیماً از فضای متشنج بازار‌های جهانی کامودیتی و افت قیمت نفت خام به دنبال اعمال تعرفه‌های سنگین تجاری از سوی دولت آمریکا نشأت می‌گرفت. این روند، با افزایش عرضه در کلیت بازار سهام همراه شد و شاخص کل را نیز در سه روز ابتدایی تحت فشار قرار داد.

اما ورق بازار در دو روز پایانی هفته برگشت؛ اظهارات دونالد ترامپ مبنی بر آمادگی برای آغاز مذاکرات جدید با ایران، جو مثبتی را وارد معاملات کرد و باعث چرخش نگاه معامله‌گران به سمت نماد‌های ریالی و صندوق‌های اهرمی شد. همین مساله باعث شد بخشی از ریزش‌ها جبران شود و برخی از سهم‌های شاخص‌ساز و ریالی به مدار مثبت بازگردند.

در مجموع، بورس تهران در این هفته میان هیجان ناشی از جنگ تعرفه‌ای آمریکا و امید به گشایش‌های سیاسی، روندی پرنوسان را پشت سر گذاشت و نشان داد در شرایط فعلی، بیش از هر زمان دیگری تحت تاثیر تحولات خارجی قرار دارد.

شاخص‌ها یک گام کوچک به جلو برداشتند
بازدهی بورس در هفته سوم فروردین مثبت بود؛ اگرچه بازار سهام در این هفته، از همان ابتدای کار با روند نزولی قدرتمندی دست و پنجه نرم می‌کرد. به طوری که در سه روز ابتدایی هفته شاخص‌های بورسی کاهش سختی پیدا کردند و بیشتر از ۸۰۰ میلیارد تومان از بورس خارج شد.

این روند در دو روز پایانی هفته تغییر و در نهایت بازدهی بورس را مثبت کرد؛ به نحوی که نماگر اصلی بازار سهام از تراز دو میلیون و ۸۱۰ هزار واحد در پایان هفته گذشته، با رشد ۰.۷۱ درصدی به دو میلیون و ۸۳۰ هزار واحد در پایان بورس روز چهارشنبه رسید. این روند در سهم‌های کوچک با شدت بیشتری طی شد و شاخص هم‌وزن در این هفته با افزایش ۱.۲۲ درصدی به تراز ۸۱۸ هزار واحدی رسید.

متوسط حجم معاملات خرد ۲۰ درصد رشد کرد
نکته دیگر اینکه حجم معاملات خرد در این هفته افزایش حدود ۲۰ درصدی داشت؛ به نحوی که طی پنج روز معاملاتی هفته سوم فروردین‌ماه، متوسط روزانه حجم معاملات خرد سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی به ۲۰.۶۶ میلیارد برگه سهم رسید.

میانگین ارزش معاملات خرد به ۷.۵ همت رسید
همچنین میانگین ارزش معاملات خرد نیز در این هفته افزایش یافته است؛ به طوری که میانگین هفتگی این شاخص هفت هزار و ۴۸۴ میلیارد تومان شد.

۱.۲ همت پول حقیقی به بورس تزریق شد
برآیند تراز ورود و خروج پول حقیقی در هفته سوم فروردین، ورود هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی پول حقیقی به بازار سهام بود. گفتنی است بخش بزرگی از این مبلغ، در روز سه‌شنبه پس از صحبت‌های ترامپ مبنی بر آغاز مذاکره، وارد بورس شده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
محمدرضاقدم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۱
0
0
همه اینها به خاطر پالس مثبت مذاکره روز شنبه است یکی از وعده های دولت چهاردهم که محقق می شود بقیه اش بستگی به نوع گفتگو وبه سرانجام رسیدن دارد وگرنه بر میگردیم به قبل از شنبه حساس.
امروز يکشنبه ۲۴ فروردين
امروز يکشنبه ۲۴ فروردين
امروز يکشنبه ۲۴ فروردين
امروز يکشنبه ۲۴ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی