تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
آنچه که در لبنان رخ می‌دهد، یک تجاوز تمام عیار است

نعیم قاسم: اگر یک دست باشیم، اسرائیل از خاک‌مان خارج می‌شود

نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان گفت: مقاومت اقدامی برای بیرون کردن اشغالگر است و رویکرد مقاومت، رویارویی با دشمن اسرائیلی است. امروز اگر یک دست باشیم، اسرائیل از خاک ما خارج می‌شود و تجاوزات متوقف می‌گردد و اسیران آزاد می‌شوند.

کد خبر: ۱۹۱۴۸۱
۱۹:۲۰ - ۲۶ آبان ۱۴۰۴

نعیم قاسم: اگر یک دست باشیم، اسرائیل از خاک‌مان خارج می‌شود

دیدارنیوز: شیخ نعیم قاسم با بیان اینکه لبنان با رنج، استقلال خود را به دست آورد، اعلام کرد: ما نمی‌پذیریم که یک وجب از خاک لبنان کم شود.

نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی به مناسبت سالگرد شهادت حاج محمد عفیف، مسئول سابق رسانه‌ای حزب الله اعلام کرد: حاج محمد عفیف نامی درخشان در جهان رسانه و قلمی قدرتمند در نگارش و سخنرانی بود. او گنجینه بزرگی از فرهنگ آگاهی و دیدگاه درست و راستی مسیر بود. او توانست تاثیر ویژه‌ای را در فعالیت رسانه‌ای حزب الله بر جای بگذارد.

به نقل از العهد، وی افزود: حاج عفیف پس از شهادت سید حسن نصرالله، دبیرکل فقید حزب الله پیشنهاد داد تا کنفرانس‌های مطبوعاتی برای پر کردن خلأ‌های رسانه‌ای طی این مقطع برگزار شود و من با ایده او موافقت کردم و قرار شد عناوینی را که در مورد آن صحبت می‌کند، برای من بفرستد.

شیخ نعیم قاسم خاطرنشان کرد: این کنفرانس‌های متمایز شکاف‌های مهمی را پر کرد. حاج محمد عفیف یکی از اصحاب رسانه متعهد در سطح اسلامی و سیاسی و در سطح مقاومت بود.

وی افزود: حاج عفیف ایمان داشت که رسانه دروغین نمی‌تواند مسیری را بسازد، اما این رسانه صادق است که می‌تواند جامعه را راضی کند و به سیاستمداران و میدان مسیر دقیقی برای گزینه‌هایشان بدهد. او از مکتب رسانه صادقی بود که توجه داشت که مردم حق دانستن حقیقت را دارند.

وی تاکید کرد: چه تصویری آشکارتر از حق مقاومت در دفاع علیه تجاوز و اقدامات خصمانه اسرائیل علیه لبنان وجود دارد. ما باید میدان خود را از طریق نظارت بر آنچه که در سطح رسانه‌ای پخش می‌شود، مستحکم کنیم.

نعیم قاسم تصریح کرد: آنها به این دلیل حاج محمد عفیف را به شهادت رساندند که او در ترویج ایده و روایتگری که حزب الله می‌خواست، موفق عمل کرد و این روایتگری بیان واقعیت مقاومت اسلامی و مخاطبان آن بود.

وی تاکید کرد: لبنان استقلال خود را با رنج به دست آورد. فرانسه مستقیماً تسلیم فشار‌های مردمی شد و لبنان استقلال خود را به دست آورد. استقلال عبارت از آزادسازی اراضی و مخالفت با وابستگی به کشور‌های بیگانه است.

نعیم قاسم خاطرنشان کرد: ما نمی‌پذیریم که یک وجب از خاک لبنان کم شود. می‌خواهیم که لبنان عزتمند، آزاد و به دور از هرگونه قیمومیت باشد.

دبیرکل حزب الله تاکید کرد: مقاومت اقدامی برای بیرون کردن اشغالگر است و رویکرد مقاومت، رویارویی با دشمن اسرائیلی است. امروز اگر یک دست باشیم، اسرائیل از خاک ما خارج می‌شود و تجاوزات متوقف می‌گردد و اسیران آزاد می‌شوند. ما به اختلاف نظر نخواهیم رسید.

وی تاکید کرد: آنچه که در لبنان رخ می‌دهد، یک تجاوز تمام عیار است تا لبنان تحت اشغال قرار بگیرد. این تجاوز را هیچ کس نمی‌پذیرد، نه یونیفل نه ارتش لبنان. هدف از این تجاوزات، جلوگیری از ثبات در جنوب لبنان است.

دبیرکل حزب الله افزود: تمام دولت لبنان با نهادهایش مسئول است تا برنامه‌هایی را برای رویارویی تدوین کند تا ما بتوانیم با این تجاوزات مقابله کنیم. اشتباه است که برخی برای خدمت به پروژه اسرائیلی، عمل می‌کنند. این تجاوزات است که مشکل لبنان است نه مقاومت و نه ارکان دولت لبنان و ارتش کشور.

نعیم قاسم خاطرنشان کرد: ما شرکایی در این کشور هستیم و حرف خود را می‌زنیم و بخش گسترده‌ای از مردم لبنان با ما هستند. هیچ کس نمی‌پذیرد که در مقابل اسرائیل تسلیم شویم تا هرکاری را که می‌خواهد در لبنان انجام دهد. اجرای توافق آتش بس به صورت یکجانبه بود و به مدت یک سال ادامه یافت، اما اسرائیل چیزی از توافق را اجرا نکرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات