تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بازار ارز پس از انتخابات ایران

ارزش ریال در صورت احیای برجام مستعد صعود قابل توجهی خواهد بود.

کد خبر: ۹۶۷۶۴
۱۰:۰۳ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۰

بازار ارز پس از انتخابات ایران

دیدارنیوز ـ انتخابات ریاست جمهوری ایران در حالی برگزار شد که مذاکرات بین ایران و سایر اعضای برجام برای بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای و رفع تحریم‌ها کماکان ادامه دارد. انتظار می‌رود که بازار نفت جهانی و بازار ارز در داخل ایران بیشترین واکنش را به حصول توافق مجدد از خود نشان دهند.

در رابطه با وقایع اخیر، ادوارد مویا- تحلیلگر ارشد ارزی بازار‌های مالی موسسه اواندا و کارشناس دعو بلومبرگ و رویترز- اظهار کرد: احیای اقتصاد ایران بستگی به پایبندی این کشور به توافق احیاشده هسته‌ای خواهد داشت. این که یک احیای بسیار سریع را شاهد باشیم خیلی محتمل نیست، اما (در صورت احیای برجام) شاهد بهبود قابل توجه فعالیت‌های اقتصادی در ایران در سه ماهه پایانی سال خواهیم بود.

چشم انداز بازار نفت

مویا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به احتمال ورود مجدد نفت ایران به بازار‌های جهانی پس از برداشته شدن تحریم‌ها گفت: با افزایش عرضه نفت شاهد کاهش بهای نفت خام در بازار‌های جهانی خواهیم بود. خوشبینی نسبت به بالا رفتن قیمت نفت خیلی طول کشید و اکنون انتظار کاهش قیمت‌ها را داریم.

به گفته وی، در نیمه دوم امسال تقاضا برای نفت شدت خواهد یافت، اما کمبود در عرضه این محصول در مقایسه با دیگر کالا‌های اساسی نظیر سویا، تخته چوب و فولاد کمتر خواهد بود. در بلندمدت، اما با توجه به کم بودن سرمایه گذاری در میادین نفتی جدید و حرکت بسیاری از کشور‌ها به سمت استفاده از انرژی‌های پاک چشم انداز قیمت نفت صعودی است.

بازار ارز در ایران و چشم انداز توافق هسته‌ای

به گفته این تحلیلگر آمریکایی، اگر ایران به توافق هسته‌ای بازگردد، ارزش ریال می‌تواند شاهد یک تقویت چشمگیر باشد. وی معتقد است که بازار‌های مالی منتظر رییس جمهور شدن اقای رییسی هستند و معتقدند که در روند مذاکرات اخلالی ایجاد نخواهد شد. بعداز اینکه دونالد ترامپ از توافق هسته‌ای خارج شد، احیای مجدد توافق باعث خواهد شد سرمایه‌های خارجی جدید وارد ایران شده و ارزش ریال افزایش پیدا کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها