تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بیانیه ایران در واکنش به کنفرانس مطبوعاتی اخیر نیکی هیلی

در پی کنفرانس مطبوعاتی روز سه شنبه سفیر آمریکا در سازمان ملل و اعلام وی مبنی بر تشکیل جلسه‌ای در ایام مجمع عمومی در شورای امنیت سازمان ملل علیه کشورمان، نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل با انتشار بیانیه‌ای مطبوعاتی، به این موضوع واکنش نشان داد و آن را تلاش دیگری از سوی آمریکا برای سوء استفاده از جایگاه خود در شورای امنیت و انحراف توجهات از موضوع فلسطین برشمرد.

کد خبر: ۸۹۰۷
۰۸:۱۶ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - در این بیانیه اقدام اخیر آمریکا برای سوء استفاده از دستورکار چند دهه‌ای "خاورمیانه" که همواره به موضوع اشغال فلسطین به عنوان ریشه همه بحران های منطقه اختصاص داشته است، نشانه بارزی از سوء استفاده این کشور از این نهاد بین المللی دانسته شده است.

نمایندگی ایران افزوده است که آمریکا با سوء استفاده از جایگاه خود به عنوان عضو دائم و همچنین ریاست دوره‌ای شورای امنیت، سعی در تحمیل اراده یک جانبه گرایانه خود بر اعضای این رکن مهم بین المللی دارد و این موضوع اقدام در جهت زورگویی، تهدید و قلدری در روابط بین الملل است.

در بخش دیگری از بیانیه نمایندگی کشورمان، به خروج آمریکا از سازمان‌ها، موافقت‌نامه‌ها و تعهدات بین المللی اشاره شده و آمده است: مضحک است دولتی که به سیاست‌هایش در خروج از موافقت نامه ها و نهادهای بین المللی شهره شده، و بر همین اساس با زیر سوال بردن اصول چندجانبه گرایی، امنیت معاهدات بین‌المللی را نقض می کند، برای ملت‌های دیگر درباره چگونگی پایبندی به تعهدات بین المللی شان سخنرانی می کند.

در بخش پایانی این بیانیه نیز ضمن رد اتهامات نماینده دائم آمریکا علیه ایران در مورد ثبات در منطقه خاورمیانه آمده است: این ادعاهای ضد ایرانی در حالی صورت می‌گیرد که تجاوز این کشور به عراق، حضور در افغانستان، اشغال غیرقانونی حدود یک سوم خاک سوریه و حمایت بی‌قید و شرط دولت آمریکا از کشتار زنان و کودکان بی گناه در یمن، صرفا نمونه‌هایی از نقش ویرانگر و بی‌ثبات کننده آمریکا در خاورمیانه است.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها