تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

برایان هوک: ایران سالانه ۷۰۰ میلیون دلار به حزب الله لبنان کمک می‌کند

نماینده آمریکا در امور ایران در سخنانی علیه تهران ادعا کرد که ایران سالانه ۷۰۰ میلیون دلار به حزب‌الله لبنان کمک می‌کند

کد خبر: ۸۲۶۷
۱۲:۵۷ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - "بریان هوک" نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و رئیس گروه اقدام ایران طی سخنانی ادعاهایی را علیه ایران و نیروهای انقلابی کشورمان مطرح کرد.

وی در ادامه ادعاهای خود افزود: نظام ایران آزادی‌های دینی را سرکوب می‌کند و نسبت به هرگونه تفکر جدید مسامحه در این کشور به خرج نمی‌دهد.

هوک همچنین مدعی شد که نظام ایران مانند مافیا است که با نام دین اموال ملت ایران را غارت و آن را برای حمایت از تروریسم خرج می‌کند.‎

نماینده آمریکا در امور ایران همچنین مدعی شد که ملت ایران از دولت خواسته‌اند که از سوریه خارج شود.‎

هوک در ادامه ادعاهای خود افزود: تهران حوثی‌ها را به موشک تجهیز می‌کند تا به وسیله آن ریاض هدف قرار داده شود.‎

این مقام آمریکایی در ادامه گفت:‌ ایرانی‌ها شب و روز شعار مرگ بر آمریکا سر می‌دهند، اما وزیر خارجه ایران دکترای خود را از آمریکا گرفته است. ما می‌توانیم تاثیرات ذهنیت انقلابی را در منطقه ببینیم. ایران همچنان به حملات حماس علیه اسرائیل کمک می‌کند و از حوثی‌ها حمایت می‌کند.

وی اظهار داشت:‌ رژیم سعی می‌کند اروپا را قانع به ماندن در توافق هسته‌ای کند، اما تلاش به انجام اقدامات تروریستی مخفیانه در اروپا دارد.

هوک همچنین مدعی شد: ایران به حزب الله لبنان 700 میلیون دلار سالانه می دهد. ایران سالانه 100 میلیون دلار سالانه به گروه ‌های فلسطینی از جمله حماس و جنبش جهاد اسلامی می دهد.

نماینده آمریکا در امور ایران در ادامه گفت:‌ ما یک کمپین فشار را شروع کرده‌ایم تا از منافع آمریکایی‌ها دفاع کند. مسیر اول این فشارها تحریم‌ها هستند. شش دور از تحریم‌ها علیه ایران در دوران ریاست جمهوری (فعلی) اعمال شده‌اند. ما قصد داریم که واردات نفت از ایران را به صفر نزدیک کنیم. کمپین فشار ما به افشای مسیرهای درآمد ایران ادامه خواهد داد. 12 بندی که وزیر خارجه پامپئو پیشتر اعلام کرد، اهداف ما هستند.

برایان هوک ادامه داد: برجام قرار بود فرآیند مطیع کردن ایران نسبت به هنجارهای بین‌المللی را تسریع بخشد. اما ایران به حوثی‌ها موشک‌هایی داد که به سمت ریاض شلیک شد و همچنان از حملات حماس علیه اسرائیل حمایت می‌کند و همچنان جوانان افغان، عراقی و پاکستانی را برای نبرد و مرگ در سوریه به خدمت می‌گیرد.

وی همچنین مدعی شد: ایالات متحده و امارات شبکه مبادله ارز که میلیون‌ها دلار نیروی قدس را منتقل می‌کرد، مختل کردند.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها