تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

عباس موعد انتخابات فلسطین را تعیین کرد/ فتح و حماس استقبال کردند

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین جمعه ضمن تعیین موعد برگزاری انتخابات اعلام کرد که انتخابات در سه مرحله برگزار می‌شود.

کد خبر: ۸۰۰۵۵
۱۰:۳۳ - ۲۷ دی ۱۳۹۹

عباس موعد انتخابات فلسطین را تعیین کرد/ فتح و حماس استقبال کردند

 

دیدارنیوز ـ به نقل از عربی ۲۱، براین اساس، انتخابات شورای قانون گذاری فلسطین ۲۲ ماه مه ۲۰۲۱، انتخابات ریاستی ۳۱ ژوئیه و انتخابات شورای ملی فلسطین ۳۱ اوت برگزار می‌شود.

عباس، حنا نصیر، رئیس کمیته مرکزی انتخابات را در مقر ریاست تشکیلات خودگردان در رام الله دیدار و موعد انتخابات را به وی ابلاغ کرد.

محمود عباس همچنین کمسیون انتخابات و همه نهاد‌های دولتی را به آغاز یک مبارزات انتخاباتی دموکراتیک در تمام بخش‌های فلسطین، از جمله قدس، و آغاز یک گفتگوی ملی با تمرکز بر سازوکار‌های این روند راهنمایی کرد.
 

در همین حال جنبش حماس با استقبال از اقدام عباس در تعیین موعد انتخابات، تأکید کرد که حماس اشتیاق شدیدی به دستیابی و موفقیت این حق که به نفع ملت فلسطین است دارد. "

این جنبش در بیانیه‌ای ادامه داد: "ما طی ماه‌های گذشته تلاش کرده ایم تا از همه موانع برای رسیدن به این روز عبور کنیم و انعطاف پذیری بالایی از خود نشان داده ایم و معتقدیم که این پیمان برای مردم و در دست مردم است. ما همچنین بر اهمیت آماده سازی زمینه انتخاباتی آزاد و عادلانه که در آن رأی دهنده اراده خود را بدون فشار و محدودیت ودر کمال عدالت و شفافیت اعلام کند تأکید می‌کنیم.

جنبش فتح نیز به نوبه خود از این اقدام عباس استقبال کرد و آن را تجلی ارده مردم فلسطین توصیف کرد.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين