تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
بازی جذاب در یادگار تبریز

تراکتور - ملوان؛ پیش به سوی قهرمانی!

تیم تراکتور مدعی اول قهرمانی این فصل لیگ برتر، امروز جمعه در ورزشگاه یادگار تبریز میزبان ملوان بندرانزلی است. امروز پرسپولیس و سپاهان نیز با هم دیدار می‌کنند که نتیجه آن می‌تواند به سود تراکتور باشد.

کد خبر: ۱۸۳۰۱۱
۱۲:۰۴ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۴

تراکتور - ملوان؛ پیش به سوی قهرمانی!

دیدارنیوز: تراکتور صدرنشین به دنبال کسب اولین قهرمانی در لیگ برتر است.

توقف تراکتور در هفته گذشته باعث شد تا کورس قهرمانی در هفته‌های پایانی همچنان با جذابیت دنبال شود ولی این تیم هنوز شانس اول قهرمانی است. شاگردان دراگان اسکوچیچ در این هفته میزبان ملوان بندرانزلی هستند. این بازی روز جمعه ۲۹ فروردین از ساعت ۱۷ آغاز خواهد شد.

۱. تراکتور با ۵۵ امتیاز و یک بازی کمتر از سایر رقبا در صدر جدول قرار دارد. دو تعقیب‌کننده اصلی این تیم، پرسپولیس و سپاهان به دیدار هم می‌روند تا فرصت مناسبی برای تراکتور ایجاد شود که از سایر رقبا فاصله گیرد. تراکتور در صورت شکست در این هفته امکان دارد به رده دوم سقوط کند.

۲. ملوان با ۳۶ امتیاز در رده ششم جدول است و در صورت پیروزی در این هفته به رده پنجم صعود خواهد کرد ولی با هر نتیجه‌ای از این رده پایین‌تر نخواهد رفت.

۳. تراکتور در ۶ بازی گذشته به ۴ پیروزی و ۲ تساوی دست یافته است. تراکتور در ۷ بازی قبلی خانگی ۶ برد کسب کرده است. ملوان در ۶ بازی اخیر به ۴ پیروزی و ۲ شکست رسیده است. ملوان در بازی‌های خارج از خانه این فصل تنها یک کلین‌شیت داشته است.

۴. تراکتور به صورت همزمان بهترین خط دفاع و خط حمله لیگ را در اختیار دارد. این تیم بر اساس آمار متریکا، در شوت، شوت در چارچوب، نرخ تبدیل شوت به گل، دقت شوت، پاس و دقت پاس جزو ۳ تیم برتر لیگ است. ملوان در پاس و دقت پاس جزو ۳ تیم ضعیف لیگ است و در نرخ تبدیل شوت به گل در رده دوم قرار دارد.

۵. در ۷ تقابل اخیر ملوان با تراکتور در لیگ برتر، ملوان تنها یک‌بار موفق به بسته نگه داشتن دروازه‌اش شده است. ملوان هیچ‌وقت در تبریز برابر این تیم کلین‌شیت نداشته است. از آخرین پیروزی ملوان برابر تراکتور در لیگ برتر ۱۴ سال می‌گذرد.

۶. ملوان انزلی تنها تیم لیگ است که میانگین سنی بازیکنان آن کمتر از ۲۶ سال است و جوان‌ترین تیم لیگ به شمار می‌رود. تراکتور با استفاده از ۲۲ بازیکن از کمترین تعداد بازیکن در ترکیب خود در این فصل استفاده کرده است.

۷. در تاریخ تقابل‌های دو تیم در لیگ برتر هیچ بازیکنی بیشتر از ۲ گل نزده است و ۷ بازیکن به صورت مشترک این آمار را در اختیار دارند که در بین بازیکنان فعلی دو تیم، امیرحسین حسین‌زاده حضور دارد. مهدی کیانی با حضور در ۱۳ بازی رکورددار بازی در تقابل‌های دو تیم است.

۸. امیرحسین حسین‌زاده با ۹ گل دومین گلزن برتر لیگ است. این بازیکن با نمره متریکا ۷.۴۵ بهترین بازیکن این فصل است. عارف آقاسی و علیرضا بیرانوند در تمام دقایق بازی‌های این فصل تراکتور بازی کردند. رضا غندی‌پور با ۷ گل بهترین گلزن ملوان در این فصل است و با نمره ۷.۲۵ بهترین عملکرد را در این فصل داشته است. حبیب فرعباسی رکورددار بیشترین دقایق بازی برای ملوان دز این فصل است.

۹. پوریا پورعلی، حبیب فرعباسی، قائم اسلامی‌خواه، مهدی شیری، مهدی هاشم‌نژاد و مهدی عبدی بازیکنان مشترک دو تیم هستند. دراگان اسکوچیچ که سابقه مربیگری در ملوان را دارد، جعفر سلمانی در صنعت‌نفت و مهدی عبدی در ابتدای فصل در تراکتور و امید نورافکن در تیم ملی بازیکنانی هستند که سابقه همکاری با اسکوچیچ را دارند.

۱۰. یونس اکبرپور و علیرضا رمضانی بازیکنان آسیب‌دیده ملوان هستند. مهدی حسینی هم در ترکیب تراکتور مصدوم است.

۱۱. پیام حیدری که رکورددار بیشترین قضاوت در این فصل است، این بازی را قضاوت خواهد کرد. پیروزی ۲ بر صفر تراکتور، پرتکرارترین نتیجه‌ای است که کاربران سایت فوتبال ۳۶۰ پیش‌بینی کرده‌اند. ۶۷ درصد کاربران رای به پیروزی تراکتور داده‌اند. ۲۴ درصد نتیجه مساوی را حدس زده‌اند و از نظر ۹ درصد ملوان تیم پیروز این دیدار خواهد بود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر