تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
چرا پرونده دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور این همه طول کشیده؟

حواشی ناتمام پرونده بیرانوند؛ قتل می‌کرد، یک سال طول نمی‌کشید!/ می‌خواهند تراکتور قهرمان شود، بعد بگویند

حنیف عمران‌زاده، مربی چادرملو اردکان که تیمش چند روز پیش دیدار پرحاشیه‌ای با تراکتور تبریز داشت، می‌گوید: مگر بیرانوند قتل کرده که رأی او اینقدر دیر صادر می‌شود؟ این بازیکن چند بار اعلام کرده که رأی من را زودتر صادر کنید تا تکلیفم مشخص شود. اگر پرونده قتل هم بود یک سال زمان نمی‌برد. البته من می‌دانم دوستان منتظر هستند وقتی تراکتور قهرمان شد رأی او را اعلام کنند.

کد خبر: ۱۸۲۸۸۶
۱۸:۲۵ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۴

حواشی ناتمام پرونده بیرانوند؛ قتل می‌کرد، یک سال طول نمی‌کشید!/ می‌خواهند تراکتور قهرمان شود، بعد بگویند

دیدارنیوز: مربی چادرملو با بیان اینکه کسر امتیاز از این تیم حق‌الناس است، به عدم صدور رأی بیرانوند اشاره کرد و گفت: اگر پرونده قتل هم بود یک سال زمان نمی‌برد.

حنیف عمران‌زاده در گفت‌و‌گو با تسنیم، در خصوص کسر یک امتیاز از چادرملو با حکم کمیته انضباطی عنوان کرد: واقعاً جای ناراحتی دارد که این رأی صادر شده است. خواهش من از بابایی استاندار یزد این است که اجازه ندهد حق مردم یزد و تیم فوتبال چادرملو به این راحتی خورده شود.

وی افزود: مگر می‌شود ۲۵ هفته در لیگ برتر علیه بیرانوند فحاشی شود و بعد از ۲۵ هفته از چادرملو امتیاز کسر کنند؟ اصلاً فحاشی‌ها را تأیید نمی‌کنم ولی واقعاً صدور چنین رأیی اجحاف به باشگاه چادرملو و مردم یزد است. نمی‌دانم چه فکری کردند ولی دیدند چادرملو از منطقه سقوط فاصله گرفته و به همین دلیل یک امتیاز کسر کردند. شما فکر می‌کنید اگر تیم ما در منطقه سقوط قرار داشت چنین رأیی می‌دادند؟

مربی چادرملو عنوان کرد: این بهترین فرصت بود که به بقیه تیم‌ها نشان دهند اگر فحاشی کنید از شما امتیاز کسر می‌شود. بهترین قربانی چه تیمی بود؟ قطعا چادرملو، چون دیگر در منطقه سقوط قرار ندارد.

عمران‌زاده یادآور شد: از دقیقه اول بازی پرسپولیس و تراکتور علیه بیرانوند فحاشی شد، تمام فیلم‌هایش را کل جهان دیدند ولی امتیاز کسر نشد. خود من در آن بازی ۹۰ دقیقه فحش خوردم در آن زمان چرا امتیازی از تیمی کسر نکردند؟ اینها اسمش چیست؟ تبعیض نیست؟ وقتی می‌بینند یک تیم از لیگ دسته اول آمده، فوتبال بازی می‌کند و نتیجه می‌گیرد بهترین کار این است که آن را قربانی کنند. یعنی واقعاً اعضای کمیته انضباطی بازی پرسپولیس - تراکتور و سپاهان - تراکتور را ندیده‌اند؟ اگر دیده‌اند چرا آن زمان امتیاز کسر نکردند؟ چون زور این تیم‌ها بیشتر است؟ اسم این کار حق الناس نیست؟

وی با انتقاد از عدم صدور رأی علیرضا بیرانوند در ماجرای فسخ قرارداد با پرسپولیس گفت: مگر بیرانوند قتل کرده که رأی او اینقدر دیر صادر می‌شود؟ این بازیکن چند بار اعلام کرده که رأی من را زودتر صادر کنید تا تکلیفم مشخص شود. اگر پرونده قتل هم بود یک سال زمان نمی‌برد. البته من می‌دانم دوستان منتظر هستند وقتی تراکتور قهرمان شد رأی او را اعلام کنند.

مربی چادرملو در خصوص اینکه یک بار دیگر نیز این اتفاق رخ داده بود گفت: قشنگ یادم است ۱۴ سال پیش هم چنین رأیی را علیه استقلال صادر کردند و در زمان سرمربیگری مرفاوی زمانی که سال اول حضورم در استقلال بود یک امتیاز از ما کسر کردند. واقعاً این رأی ناراحت کننده است و اگر دوستان کمیته انضباطی به عدالت اعتقاد دارند از خودشان سؤال کنند چرا در مسابقاتی که رکیک‌ترین توهین‌ها صورت گرفت از تیمی امتیاز کسر نکردند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی