تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

حمله تند و بی سابقه حنیف عمران زاده به سهراب انتظاری

حینف عمران زاده در واکنش به مصاحبه جدید سهراب انتظاری در دفاع از برادرزاده اش واکنش نشان داد.

کد خبر: ۱۰۰۹۵۲
۰۹:۱۲ - ۲۷ تير ۱۴۰۰

حمله تند و بی سابقه حنیف عمران زاده به سهراب انتظاری

دیدارنیوز - او در شروع صحبت هایش گفت: اخراج سه بازیکن از نفت مسجد سلیمان تصمیم کادر فنی باشگاه نبوده بلکه تصمیم باشگاه بوده و این کار بنا به درخواست مردم و مدیران شهری صورت گرفت. ای کاش در استادیوم بودید و می دیدید و می شنیدید که تماشاگران روی تپه ها چه می گویند. دقیقه 30 بازی بود که فریاد می زدند شرافت خود را به چه فروختید.

دستیار محمود فکری ادامه می دهد:  آقای سهراب انتظاری شما اگر سر کوچه‌تان هم بروی کسی تو را نمی شناسد. به اندازه گلیمت پایت را دراز کن و حرف بزن. خدا رو شکر بعد از مدت ها این موضوع موجب شد که دو تا مصاحبه ازت بگیرند. تا دیروز شبکه مازندران هم ازت مصاحبه نمی گرفت اما الان چپ و راست مصاحبه می کنی. اگر وجودش را داری زنگ بزن به محمود فکری و این حرف ها را به خودش بزن نه اینکه چپ و راست مصاحبه کنی. من هم گفتم اصلا به دنبال مصاحبه کردن و مطرح کردن این حرف ها نبودم اما گفتم بعد از  مصاحبه  انتظاری برخی از تماشاگران تیم نفت مسجد سلیمان به صفحه ام مراجعه کردند و به من و زن و بچه ام فحش دادند. من بی غیرت نیستم آقای سهراب انتطاری و سیب زمینی هم نیستم. شاید این فحش ها به تو مزه کند اما به من نه و باید واکنش نشان دهم.

حنیف عمران زاده این چنین ادامه داد: بحث لات بازی چاقو کشی و این حرف ها نیست. آقای سهراب انتظاری جو نده و بی خودی شلوغش نکن. گفتی پدرم خادم است؛ آیا یاد گرفتی در مصاحبه دروغ بگویی. از نظر من دروغ بدترین رفتاری است که می تواند از یک آدم سر بزند و من اصلا سر سازگاری با آدم دروغگو ندارم. سوال من این جاست  باعث شدی که من در اینستاگرام فحش بخورم. زن و بچه ام چه گناهی کرده اند؟ بگذارید یک کد بدم. یکی از داوران بین دو نیمه رو به ما کرد و گفت بازیکن شماره ... به نظر می رسد از روی عمد به دنبال اخراج شدن است. این را ما به داور گفته بودیم به ما بگوید. یا روی تپه ها ما به تماشاگران گفتیم که داد بزنند و بگویند شرافت خود را با چه قیمتی فروخته اید. ایشان (سهراب انتظاری) فرمایش کرده اند که ما لیدرها را فرستادیم که بازیکنان را بزنند. کسی که دروغ بگوید هیچ ابایی ندارد که پشت سر هم دروغ بگوید. بدون شک نیما انتظاری دیده بود که شب بازی ما راهی خوابگاه بازیکنان شدیم و تا ساعت 3 بامداد در خوابگاه ماندیم که خدای ناکرده برخی از تماشاگران عصبانی تیم به خوابگاه نیایند و حادثه ای به وجود نیاید. ما اگر دنبال راهی کردن لیدر و زدن بازیکن بودیم که این کار را نمی کردیم.

 او در ادامه گفت : آقای  انتظاری بهتر است به محمود فکری زنگ بزنی و حرف هایت را به او بگویی. یا به باشگاه زنگ بزنی و بپرسی چرا سه بازیکن اخراج شده اند؟ و باز تاکید می کنم محمود فکری در پایان بازی از بازیکنی اسم نبرد. او چیزی را که دید درباره اش حرف زد و آیا نباید درباره اش حرف می زند. پدر من خادم نیست اما به من یاد داده که دنبال روی حقم باشم و زیر بار حرف زور نروم.

حرف پایانی مربی سابق استقلال هم این است:  انتظاری به مصاحبه هایش ادامه دهد باز هم مستندات دیگری را ارایه می کنم. گفتم در این بین کسانی دیگری هستند که از بین می روند. من چسبیده به فوتبال نیستم و هر آنچه را دیدم می گویم. یکی از کدها صحبت یکی از داوران رو به ما بود که گفت بازیکن شما از روی عمد به دنبال اخراج شدن است و با او صحبت کنید که درست بازی کند.

منبع: ورزش 3
برچسب ها: حنیف عمران زاده
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها