تیتر امروز

چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.

آغاز جلسه علنی مجلس/ تفحص از عملکرد شرکت‌های خودروسازی در دستور کار

بررسی گزارش کمیسیون صنایع و معادن درباره تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از بررسی عملکرد شرکت‌های خودروسازی در خصوص کیفیت و قیمت خودرو در دستور جلسه علنی امروز مجلس قرار دارد.

کد خبر: ۷۶۴۷۰
۰۸:۲۵ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی به ریاست محمد باقر قالیباف آغاز شد.

ادامه بررسی گزارش کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در مورد طرح برخی احکام مربوط به اصلاح ساختار بودجه کل کشور و طرح دوفوریتی الحاق یک تبصره به ماده ۳۷ قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی در دستور مجلس قرار دارد.

بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و لایحه مالیات بر ارزش افزوده و همچنین بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری و گزارش کمیسیون صنایع و معادن مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از بررسی عملکرد شرکت‌های خودروسازی در خصوص کیفیت و قیمت خودرو از دیگر موارد کاری مجلس است.

بررسی گزارش صنایع و معادن در مورد طرح توسعه و تولید پایدار زنجیره فولاد با رویکرد اصلاح سیاست‌های تنظیم بازار و رسیدگی به طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور، لایحه نحوه کمک‌های اشخاص حقیقی و حقوقی به سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، لایحه موافقتنامه انتقال محکومین بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت فدراسیون روسیه و لایحه معاهده معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی بین ایران و برزیل نیز در دستور کار مجلس قرار دارد.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها