تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

۱۲۸ کشته در حمله انتحاری بلوچستان پاکستان

منابع خبری در پاکستان اعلام کردند، در پی وقوع یک بمب‌گذاری انتحاری که گردهمایی انتخاباتی حزب عوامی بلوچستان را هدف قرار داد، ده‌ها تن کشته و زخمی شدند. آخرین گزارش‌ها حاکی است، این انفجار ۱۲۸ کشته و ۱۵۰ زخمی بر جای گذاشته است.

کد خبر: ۴۸۵۸
۰۸:۲۵ - ۲۳ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - قائم لاشاری، از مقام‌های ارشد محلی در منطقه مستونگ ایالت بلوچستان پاکستان اعلام کرد، در جریان این بمب‌گذاری نواب‌زاده سراج ریسانی، کاندیدای حزب عوامی بلوچستان نیز کشته شد. وی در ادامه از زخمی شدن نزدیک به ۱۵۰ تن در این انفجار انتحاری خبر داد.

بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، پایگاه خبری اعماق وابسته به داعش اعلام کرد که این گروه تروریستی مسئولیت انجام این حمله را بر عهده گرفته است.

محمد ایوب آچاکزی، از مقامات پلیس بلوچستان اظهار کرد، پس از این انفجار، ریسانی در حال انتقال به کویته بود که در مسیر، به علت شدت جراحات جان خود را از دست داد.

روزنامه داون پاکستان پیش از این به نقل از فیض کاکار، وزیر بهداشت ایالت بلوچستان گزارش داده بود که در پی وقوع این بمب‌گذاری، دست‌کم ۸۵ تن کشته و ۱۵۰ دیگر زخمی شدند. با این حال، شبکه خبری بی‌بی‌سی ساعاتی پس از وقوع این انفجار در گزارشی از افزایش آمار تلفات خبر داد. بر اساس این گزارش، تعداد کشته‌های این بمب‌گذاری به ۱۲۸ تن افزایش یافته است.

منابع خبری پیش‌تر از احتمال افزایش آمار تلفات این بمب‌گذاری خبر داده‌ بودند. کاکار در همین زمینه گفته بود: آمار تلفات در ابتدا بالا نبود اما تعداد زیادی از افرادی که زخمی شده‌ بودند، از جمله سراج ریسانی، در مسیر انتقال به بیمارستان جان خود را از دست دادند.

او در گفت‌وگویی با خبرگزاری فرانسه اظهار کرد، وضعیت حدود ۱۵ تا ۲۰ تن از زخمی‌ها بسیار وخیم است.

منابع امنیتی پاکستان با تأیید این که این انفجار از نوع انتحاری بوده است، اعلام کرده‌اند که حدود ۱۶ تا ۲۰ کیلوگرم ماده منفجره در این حمله مورد استفاده قرار گرفته است.

رییس‌جمهوری و نخست‌وزیر پاکستان با انتشار بیانیه‌هایی جداگانه این بمب‌گذاری را که در آستانه انتخابات ۲۵ ژوئیه صورت گرفته است، به شدت محکوم کردند.

 بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران حمله انتحاری به یک تجمع انتخاباتی در بلوچستان پاکستان را محکوم و با دولت، مردم و خانواده قربانیان ابراز همدردی کرد.

بمب‌گذاری انتحاری در ایالت بلوچستان در حالی رخ می‌دهد که ساعتی قبل از این انفجار نیز تجمع انتخاباتی ائتلاف «متحدہ مجلس عمل» درایالت خیبر پختونخوا هدف بمب‌گذاری قرارگرفت. در پی وقوع این بمب‌گذاری، دست‌کم پنج تن کشته و ۳۷ تن دیگر زخمی شدند. مسئولیت این انفجار را که در منطقه «بانو» رخ داد، طالبان پاکستان بر عهده گرفت.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين