تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ولایتی: حضور نتانیاهو در روسیه تاثیری در ماموریت استراتژیک ایران ندارد

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل در مورد همزمانی سفر وی به مسکو با سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: وجود یا عدم حضور او در روسیه هیچ تاثیری در ماموریت استراتژیک ما در مسکو ندارد.

کد خبر: ۴۷۷۰
۱۵:۵۰ - ۲۰ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - علی اکبر ولایتی که قرار است پیام مقام معظم رهبری و رئیس جمهور را به پوتین رئیس جمهور روسیه ابلاغ کند، در بدو ورود به مسکو اظهار کرد: رابطه ایران و جمهوری فدراتیو روسیه رابطه‌ای استراتژیک است و در طی سال‌های اخیر مجموعه روابط دو جانبه و منطقه‌ای رو به افزایش وارتقاء بوده وهمکاری‌هایی که در منطقه بین مجموعه جبهه مقاومت به محوریت ایران و روسیه در تقابل با تروریسم و بانیان آن صورت  گرفت در سوریه و سایر کشورهای منطقه یک الگوی مثال زدنی از همکاری‌های مثبت بین ایران و روسیه است که فقط یک رابطه استراتژیک و بلند مدت می‌تواند چنین همکاری‌هایی را توجیه کند.

وی افزود: از سوی دیگر در حوزه بین‌المللی هم کمک‌هایی که روسیه به جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل کرد و همکاری‌هایی که دو طرف در برجام داشته اند، از مصادیق دیگر همکاری‌های راهبردی بین دو کشور است.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل همچنین بیان کرد: مضافا بر این که روابط دو جانبه در حوزه سیاسی، اقتصادی، امنیتی، دفاعی و هسته‌ای حکایت از یک برنامه دراز مدت بین دو کشور می‌کند و شرایط کنونی که شرایط بسیار حساسی است که دنیا تحت تاثیر هژمونی یک فرد عاصی به‌عنوان رئیس جمهور آمریکا نسبت به قوانین بین‌المللی است ضرورت این همکاری‌ها بیش‌تر و بیش‌تر می‌شود.

ولایتی خاطرنشان کرد: باید بگویم وجه این که بنده افتخار این را دارم حامل پیام رهبری و رئیس جمهور باشیم همین وضعیت ویژه و حساس کنونی جهان است و اگر ان شالله گفت‌وگوهای بنده با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و سایر مقامات این کشور آن‌طور که انتظار می رود پیش برود باید گفت این سفر یک نقطه عطفی در روابط استراتژیک دو کشور است.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در مورد همزمانی سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی با سفر وی به مسکو گفت:  ایشان یک آدم دوره گردی است که هر روز در یک نقطه از جهان سفر کرده و اظهارات بی مبنا و بی منطقی می‌کند و کم کم به جایی رسیده که کسی به حرف‌های او اهمیتی نمی‌دهد؛ لذا وجود یا عدم حضور او در روسیه هیچ تاثیری در ماموریت استراتژیک ما در مسکو ندارد.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها