تیتر امروز

چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.

بهمنی: «جمشید بسم الله» نمی‌تواند به تنهایی بازار ارز را به دست گیرد

نماینده مردم ساوجبلاغ در مجلس شورای اسلامی درخصوص جلوگیری از ورود جمشید بسم الله‌ها در بازار ارز و همچنین بابک زنجانی‌ها در بازار نفت گفت: جمشید بسم الله یک نفر است نمی‌تواند بازار ارز را در دست گیرد، مگر یک فرد می‌تواند اقتصاد ما را تحت تاثیر قرار دهد؟

کد خبر: ۴۵۱۴
۱۲:۵۵ - ۱۶ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمود بهمنی درباره اینکه در شرایط کنونی کشور و احتمال بازگشت مجدد تحریم‌ها چه باید کرد تا بار دیگر شاهد ظهور بابک زنجانی‌ها و جمشید بسم‌الله‌ها نباشیم، گفت: جمشید بسم الله یک نفر است به تنهایی که نمی‌تواند ارز مملکت را به دست گیرد.

وی خاطرنشان کرد: ۸۰ درصد اقتصاد کشور ما دولتی است، ۵۱ میلیون دلار درآمد ارزی ماست، مگر یک نفر می‌تواند اقتصاد ما را تحت تاثیر قرار دهد؟

نماینده مردم ساوجبلاغ با اشاره به شرایط تحریم گفت: وقتی شما تحریم می‌شوید، نفت‌تان را رسمی نمی‌خرند، مجبوری نفت خود را بفروشی؛ مجبوری اعلام کنی هرکسی می‌تواند در داخل نفت را خریداری کند.

وی افزود: مهم فروش نفت است و اینکه انتقال انجام شود. مهم این است که فساد نباشد، پول خورده نشود و منابع کشور از بین نرود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: هنگامی که از سالم بودن شرایط مطمئن باشید، می‌توانید به هر طریقی که لازم و صلاح می‌دانید نفت، ارز و کالای خود را بفروشید.

وی در پاسخ به این سوال در شرایطی که کشور قرار دارد و هر ارزی سرمایه ملی محسوب می‌شود ، چه باید کرد که ذخایر ملی حیف و میل نشود، عنوان کرد: در شرایط خاصی قرار داریم باید مراقب ذخایر ملی خود باشیم. نباید ارز را ارزان بفروشیم، باید ارز را در اختیار کسانی قرار دهیم که نیاز دارند. اینکه هر کسی خواست مسافرت برود ارز بدهیم درست نیست، باید به نیازمندان واقعی ارز بدهیم.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها