تیتر امروز

چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.

امیری: تضعیف وزارت نفت در شرایط فعلی به نفع کشور نیست

معاون پارلمانی رئیس جمهور در خصوص مطرح شدن استیضاح وزیر نفت گفت: یکی از نقطه‌های جذاب برای دشمنان ما وزارت نفت است که تضعیف آن به نفع کشور نیست.

کد خبر: ۳۲۳۱
۱۰:۴۳ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حسینعلی امیری درباره مطرح شدن استیضاح وزیر نفت از سوی چندین نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: سوال،‌ استیضاح، تحقیق و تفحص حق نمایندگان مجلس است. مجلس علاوه بر قانون‌گذاری وظیفه نظارتی هم دارد اما سؤال این جا است در چه شرایطی و چگونه موضوع به این مهمی مطرح می‌شود؟

وی خاطر نشان کرد: در شرایطی که آمریکا از برجام خارج شده و مرتب به همراه رژیم صهیونیستی دنبال یک جنگ اقتصادی تمام عیار علیه ما هستند، اتفاقا یکی از نقطه‌های جذاب برای دشمنان ما وزارت نفت است که تضعیف آن به نفع کشور نیست.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به بررسی برخی از لوایح دولت در مجلس مانند لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان گفت: دولت تقاضای در اولویت قرار گرفتن تعدادی از لوایح خود را از مجلس کرده است و در جلسه‌ای که چند روز پیش داشتیم تقاضا شد که لایحه حمایت از حقوق کودکان در اولویت قرار بگیرد.

وی ادامه داد: امیدواریم مجلس شورای اسلامی همچون این لایحه لوایحی که برای دولت در اولویت قرار دارد را خارج از نوبت مطرح کند . در دنیا اصولا لوایح بر طرح‌ها برتری دارند چون در عمل ضعف و قوت قوانین را می‌توان یافت.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها