تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

خالد مشعل جویای حال محمود عباس شد

رئیس سابق دفتر سیاسی جنبش حماس در تماسی تلفنی به منظور اطمینان از حال جسمی رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، با وی گفتگو کرد.

کد خبر: ۲۳۷۹
۱۱:۲۴ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رأی الیوم، خبرگزاری رسمی فلسطین "وفا" گزارش داد که خالد مشعل، رئیس سابق دفتر سیاسی حماس در تماس تلفنی که با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین داشت، ضمن اطمینان از سلامتی وی برای رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، آرزوی بهبودی کامل و هرچه سریعتر کرد. در مقابل نیز محمود عباس از لطف وی تشکر کرد.

پیشتر نیز "جبریل رجوب"، عضو کمیته مرکزی جنبش فتح تأکید کرده بود که حال جسمی محمود عباس بسیار خوب است و صد درصد بهبود یافته است و قرار است که وی امروز (دوشنبه) از بیمارستان مرخص شود.

به دنبال انتشار شایعاتی درباره وخامت شرایط جسمی محمود عباس، تلویزیون فلسطین دوشنبه هفته گذشته ویدئوی منتشر کرد که وی در حال قدم زدن در راهروی بیمارستان در کنار خانواده و پزشک معالجش است و به این ترتیب به شایعات درباره وخامت حال او پایان داد.

رهبر ۸۲ ساله فلسطینی ها روز یک شنبه برای سومین بار در کمتر از یک هفته گذشته در بیمارستانی در کرانه باختری بستری شد.

محمود عباس که آخرین بار در روز ۱۸ ماه مه در کنار رئیس جمهوری پاناما رویت شده بود برای آزمایش‌های پزشکی بعد از عمل جراحی گوش به بیمارستان مراجعه کرده بود.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها