تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
انتقادهای تکراری برخی از نمایندگان و بحرانی که توسط مسوولان حل نمی‌شود ..

شانه مردم زیر بار گرانی و بیکاری خم شده و فشار معیشتی به اوج رسیده است

محمد سادات ابراهیمی، نماینده شوشتر در مجلس گفت: امروز گرده مردم زیر بار گرانی، تورم و بیکاری خم شده و فشار معیشتی به اوج رسیده است.

کد خبر: ۱۹۰۹۷۸
۱۲:۲۵ - ۱۳ مهر ۱۴۰۴

شانه مردم زیر بار گرانی و بیکاری خم شده و فشار معیشتی به اوج رسیده است

دیدارنیوز: نماینده مردم شوشتر در مجلس گفت: برای مردم قابل قبول نیست که با افزایش چند درصدی نرخ دلار، قیمت کالا‌ها ده‌ها درصد بالا برود و امروز گرده مردم زیر بار گرانی، تورم و بیکاری خم شده و فشار معیشتی به اوج رسیده است.

سید محمد سادات ابراهیمی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۱۳ مهرماه) مجلس شورای اسلامی با تبریک فرارسیدن هفته نیروی انتظامی (ناجا)، از خدمات جان‌برکفان فراجا تقدیر کرد و گفت: از دولت انتظار می‌رود در لایحه بودجه نسبت به افزایش حقوق این نیرو‌های خدوم که در خط مقدم امنیت هستند، اقدام لازم را انجام دهد.

سادات ابراهیمی با اشاره به برخی پروژه‌های عمرانی در حوزه انتخابیه خود، افزود: از رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور بابت تخصیص اعتبار برای احداث پل چهارم گتوند و مجتمع فرهنگی قیصر امین‌پور تشکر می‌کنم؛ با پایان مراحل مناقصه، به‌زودی شاهد کلنگ‌زنی این پروژه‌ها خواهیم بود.

عضو کمیسیون کشاورزی در ادامه با انتقاد از وضعیت بازار ضمن تذکر جدی به مسئولان اقتصادی دولت، تصریح کرد: برای مردم قابل قبول نیست که با افزایش چند درصدی نرخ دلار، قیمت کالا‌ها ده‌ها درصد بالا برود. امروز گرده مردم زیر بار گرانی، تورم و بیکاری خم شده و فشار معیشتی به اوج رسیده است.

وی همچنین نسبت به وضعیت جاده‌های پرخطر منطقه تذکر داد و بیان کرد: از وزیر راه و شهرسازی گلایه دارم که چرا تاکنون نقاط حادثه‌خیز مسیر سراحی شلیلی اصلاح نشده‌اند. این بی‌توجهی موجب جان‌باختن تعدادی از جوانان منطقه شده است، از سازمان بازرسی نیز انتظار می‌رود برای تسریع در اجرای پروژه‌ها، همراهی و نظارت جدی‌تری داشته باشد.

سادات ابراهیمی درباره وضعیت خدمات بهداشتی منطقه هم افزود: در تکمیل و تجهیز بیمارستان جدید شوشتر تأخیر غیرقابل توجیهی وجود دارد. از وزارت بهداشت می‌خواهم که تجهیزات موردنیاز بیمارستان را هرچه سریع‌تر فراهم کند تا مردم از این ظرفیت حیاتی بهره‌مند شوند.

این نماینده مجلس همچنین یادآور شد: موضوع عدم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان همچنان حل‌نشده باقی مانده و متأسفانه خبری از اقدام عملی دولت در این زمینه نیست. بازنشستگان سال‌ها خدمت کرده‌اند و شایسته نیست این‌گونه مورد بی‌توجهی قرار گیرند.

نماینده مردم شوشتر به یکی از نگرانی‌های مهم استان خوزستان اشاره کرد و هشدار داد: متأسفانه خبر‌هایی به گوش می‌رسد مبنی بر اینکه دولت قصد دارد طرح ۵۵۰ هزار هکتاری آبیاری اراضی کشاورزی خوزستان، معروف به طرح مقام معظم رهبری را از برنامه‌های خود حذف کند. این طرح، تنها روزنه امید برای توسعه پایدار استان است.

سادات ابراهیمی خطاب به نخبگان و مسئولان خوزستان گفت: از همه مسئولان، نمایندگان و فرهیختگان استان می‌خواهم که با رایزنی و پیگیری، نگذارند این پروژه عظیم کنار گذاشته شود. دولت موظف است سهم ۲۰ درصدی وزارت جهاد کشاورزی از شرکت توسعه نیشکر را بفروشد و منابع آن را صرف اجرای این طرح ملی کند.

نماینده مردم شوشتر در مجلس خواستار تسریع در پروژه‌های نیروگاهی شد و گفت: از وزارت نیرو می‌خواهم برای کمک به اشتغال جوانان منطقه گتوند و شوشتر، نسبت به توسعه نیروگاه برق‌آبی گتوند و ایجاد نیروگاه خورشیدی اقدامات لازم را هرچه سریع‌تر در دستور کار قرار دهد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر