تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
رضایی مدعی شد ارسال پیام ضعف از داخل چیزی جز خیانت نیست

ادعای نماینده مجلس؛ باید آماده جنگ باشیم

ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه ما به سه کشور اروپایی بدبین هستیم، درباره احتمال جنگ مدعی شد: چیزی مشخص نیست آن چه می‌توانم بگویم این است که باید آماده جنگ باشیم، اگر آماده جنگ باشیم دشمن جرات حمله به ما را نخواهد داشت.

کد خبر: ۱۸۹۲۰۰
۱۱:۲۲ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴

ادعای نماینده مجلس؛ باید آماده جنگ باشیم

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: همه جریانات باید توجه داشته باشند که کسی پیام ضعف به خارج نفرستد اگر دشمن فکر کند که ما ضعیف هستیم ممکن است به ما حمله کند، اما اگر بدانند که قوی هستیم که همینطور هم هست جرات حمله نخواهد داشت بنابراین دادن پیام ضعف از داخل به خارج چیزی جز خیانت نیست.

ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره گفت‌و‌گو‌های معاونان وزارت امورخارجه ایران و سه کشور اروپایی درباره مکانیسم ماشه گفت: ظاهرا یکی از دستورکار‌ها بررسی تمدید یا عدم تمدید قطعنامه ۲۲۳۱ است. 

وی ادامه داد: اولا ما به سه کشور اروپایی بدبین هستیم چراکه اینها عملکرد خوبی نداشتند از جمله اینکه به تعهدات خودشان در برجام از جمله در رفع تحریم‌ها عمل نکرده‌اند. 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: نکته دوم این است که به نظرم نباید از تمدید ۶ ماهه یا کمتر و یا بیشتر برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ استقبال کنیم چراکه خواصی برای ما ندارد و باز هم جامعه را شرطی می‌کند و جامعه بلاتکلیف خواهد بود. 

رضایی گفت: الان باید درباره پایان یافتن تعهد ده‌ساله مان صحبت کنیم و الان زمانی است که همه تحریم‌ها و قطعنامه‌های ضد ایرانی به صورت کامل و ابدی رفع می‌شود. 

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره احتمال حمله مجدد از سوی اسرائیل گفت: چیزی مشخص نیست آن چه می‌توانم بگویم این است که باید آماده جنگ باشیم اگر آماده جنگ باشیم دشمن جرات حمله به ما را نخواهد داشت. امروز الحمدالله نیرو‌های مسلح ما در آمادگی حداکثری قرار دارند و وضعیت امروز ما و آمادگی ما نسبت به سه ماه پیش به مراتب بهتر است. 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: نکته دوم این است که همه جریانات باید توجه داشته باشند که کسی پیام ضعف به خارج نفرستد اگر دشمن فکر کند که ما ضعیف هستیم ممکن است به ما حمله کند، اما اگر بدانند که قوی هستیم که همینطور هم هست جرئت حمله نخواهد داشت بنابراین دادن پیام ضعف از داخل به خارج چیزی جز خیانت نیست. 

وی درباره ورود کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به موضوع اخراج سفیر ایران از استرالیا ادامه داد: این موضوع در کمیسیون بررسی خواهد شد البته تازه اتفاق افتاده است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر