تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
مهاجرانی می‌گوید دولت با تمام قوا پشتیبان تصمیمات نیرو‌های مسلح است

سخنگوی دولت: ما ایرانیان ملت با غیرتی هستیم و تجاوز را بر نمی‌تابیم

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت با اشاره به تجاوز نظامی اسرائیل گفت: طبیعتا ما ایرانیان که ملت با غیرتی هستیم، تجاوز را بر نمی‌تابیم و همان گونه که مطالبه به حق مردم بود، این پاسخ داده شد.

کد خبر: ۱۸۵۸۲۸
۱۸:۱۷ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۴

مهاجرانی: دولت با تمام قوا پشتیبان تصمیمات نیرو‌های مسلح است

دیدارنیوز: سخنگوی دولت، تاکید کرد: تا زمانی که نیرو‌های مسلح ما لازم بدانند پاسخ به دشمن را ادامه خواهند داد.

فاطمه مهاجرانی در گفت وگویی تلویزیونی با اشاره به انجام‌ عملیات وعده صادق ۳، بیان کرد: طبیعتا باتوجه به اینکه هر کسی که تجاوز می‌کند، باید تنبیهی را دریافت کند؛ اقدامی که از سوی جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت یک اقدام تنبیهی مناسبی بود که لازم بود در راستای احقاق حقوق مردم و پاسخ به احساسات مردم انجام شود. نیازی که مردم داشتند به این تجاوز پاسخ داده شود. تجاوز برای هیچ کشوری معنادار نیست. 

وی در ادامه اظهار کرد: طبیعتا ما ایرانیان هم که ملت با غیرتی هستیم، تجاوز را بر نمی‌تابیم و همان گونه که مطالبه به حق مردم بود، این پاسخ داده شد. تا زمانی که نیرو‌های مسلح ما لازم بدانند این کار را ادامه خواهند داد. این نکته را هم بگویم که دولت با تمام قوا پشتیبان تصمیماتی است که نیرو‌های مسلح ما اتخاذ می‌کنند. همه ما در پشت سر رهبری حامی تصمیمات ایشان هستیم. 

سخنگوی دولت تصریح کرد: مردم ما الحمدالله مردم فهیم و عاقلی هستند، لذا به بیان هیچ توصیه‌ای از جانب حقیری مانند من ندارند، ولی من خواهش می‌کنم فراموش نکنیم که دشمن صهیونیسم می‌داند که با حمله نظامی نمی‌تواند ضربه‌ای را به پیکره نظام جمهوری اسلامی وارد کند، اما آنچه که مهم است حفط انسجام ملی ما است. 

وی در ادامه تاکید کرد: فارغ از هر گونه سبک و سلیقه سیاسی و فارغ از هر گونه دلخوری‌هایی که ممکن است ما در داخل خانواده باهم داشته باشیم، همه ما باید امروز به ایران واحد و یکپارچه فکر کنیم و در این مسیر لازم است که انسجام ملی خود را حفظ کنیم.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر