تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در سفر به بوسنی مطرح کرد

همزیستی مسالمت‌آمیز اقوام، اولویت ایران است

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم گفت: حفظ استقلال، تمامیت ارضی، حاکمیت ملی و همزیستی مسالمت‌آمیز همه اقوام برای ایران اهمیت ویژه دارد.

کد خبر: ۱۸۶۹۶۴
۱۸:۰۷ - ۱۹ تير ۱۴۰۴

همزیستی مسالمت‌آمیز اقوام، اولویت ایران است

دیدارنیوز: سخنگوی دولت گفت: حفظ استقلال، تمامیت ارضی، حاکمیت ملی و همزیستی مسالمت‌آمیز همه اقوام برای ایران اهمیت ویژه دارد.

فاطمه مهاجرانی که به عنوان نماینده ایران برای شرکت در سی‌امین سالگرد نسل‌کشی در سربرنیتسا به بوسنی و هرزگوین سفر کرده با حسین افندی کاوازوویچ، رئیس‌العلمای جامعه اسلامی بوسنی و هرزگوین دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این دیدار سخنگوی دولت با یادآوری پیوند‌های عمیق دو کشور، حفظ استقلال، تمامیت ارضی، حاکمیت ملی و همزیستی مسالمت‌آمیز همه اقوام را برای جمهوری اسلامی ایران حائز اهمیت ویژه دانست.

مهاجرانی با گرامیداشت یاد شهدای نسل‌کشی سربرنیتسا، گفت: متاسفانه نسل‌کشی در سربرنیتسا آخرین مورد نیست و اکنون شاهد نسل‌کشی و شهادت زنان و کودکان بی‌شمار در غزه هستیم. 

رئیس العلمای جامعه اسلامی بوسنی و هرزگوین نیز در این دیدار با تاکید بر لزوم وحدت مسلمانان، اظهار کرد: حوادث غزه نشان می‌دهد دنیا از واقعه نسل‌کشی سربرنیتسا درس عبرت نگرفته است. 

وی از کمک‌های ایران به مردم بوسنی و هرزگوین از گذشته تا امروز نیز قدردانی کرد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر