تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
با وجود گرمای بالای هوا، خدمات‌رسانی به زائران در شرایط مطلوبی انجام می‌شود

مهاجرانی: ایلام ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری مذهبی دارد

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در جریان بازدید از نقطه صفر مرزی مهران گفت: استان ایلام ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری مذهبی دارد و می‌تواند در آینده نیز میزبان رویداد‌های مهم باشد.

کد خبر: ۱۸۸۵۷۱
۱۲:۳۶ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۴

مهاجرانی: ایلام ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری مذهبی دارد

دیدارنیوز _ استان ایلام: سخنگوی دولت در بازدید از نقطه صفر مرزی مهران، ضمن تقدیر از اقدامات استاندار ایلام، آمادگی کامل این استان را برای میزبانی شایسته از زائران اربعین حسینی «قابل تحسین» دانست.

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، امروز پنجشنبه ٢٣ مرداد در بازدید از نقطه صفر مرزی مهران با اشاره به هماهنگی‌ها و اقدامات انجام‌شده در استان ایلام گفت: استاندار خوش‌فکر، توانمند و پای‌کار ایلام با بسیج تمامی ظرفیت‌ها و امکانات، شرایط را برای تردد روان و ایمن زائران فراهم کرده است.

وی با قدردانی از زحمات مجموعه مدیران و عوامل اجرایی اربعین در استان افزود: تلاش‌ها و هماهنگی‌های انجام‌شده در حوزه حمل‌ونقل، خدمات رفاهی و امنیتی، نمونه‌ای از مدیریت جهادی در خدمت به زائران حسینی است.

مهاجرانی هدف از سفر خود را «خدا قوت گفتن به خادمان اربعین» و «ارزیابی میدانی روند خدمت‌رسانی» عنوان کرد و افزود: خوشبختانه در بازدید‌های امروز، رضایتمندی قابل توجهی در میان زائران مشاهده شد و با وجود گرمای بالای هوا، خدمات‌رسانی در شرایط مطلوبی انجام می‌شود.

سخنگوی دولت با اشاره به تردد ۴۶۸ هزار زائر از ابتدای ماه صفر تاکنون از مرز مهران تصریح کرد: این حجم از تردد نشان می‌دهد که استان ایلام ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری مذهبی دارد و می‌تواند در آینده نیز میزبان رویداد‌های مهم باشد.

وی همچنین بر استفاده بیشتر از فناوری‌های نوین در مدیریت و تسهیل تردد زائران تأکید کرد و گفت: با برنامه‌ریزی دقیق و تخصیص مناسب منابع، می‌توان سال‌به‌سال کیفیت خدمات اربعین را ارتقا داد.

مرز مهران می‌تواند «ایران کوچک» در معرفی صنایع‌دستی باشد

فرزاد شریفی مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان ایلام نیز در حاشیه بازدید فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، از پایانه برکت و غرفه‌های صنایع‌دستی استان ایلام اظهار کرد: امروز شاهد حضور ارزشمند سخنگوی محترم دولت، استاندار ایلام و هیات همراه در مرز مهران بودیم و در این بازدید، ظرفیت‌های صنایع‌دستی استان معرفی شد.

وی افزود: در پایانه برکت ۲۰ غرفه صنایع‌دستی و محصولات شاخص ایلام ایجاد شده که با ارائه توضیحات لازم، تلاش کردیم صنایع‌دستی استان را که اقتصاد هویت‌بنیان منطقه محسوب می‌شود، به بازدیدکنندگان معرفی کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام با اشاره به جایگاه مرز مهران به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های تردد زائران اربعین، گفت: مرز بین‌المللی مهران می‌تواند به «ایران کوچک» در معرفی فرهنگ و هنر اقوام مختلف تبدیل شود.

شریفی تأکید کرد: با نگاه مثبت دولت، استاندار ایلام و وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، امیدواریم بتوانیم با ایجاد بازارچه‌های دائمی در مسیر‌های اصلی، به‌ویژه در شهرستان‌هایی که بیشترین تردد را دارند، غرفه‌های صنایع‌دستی را به بازارچه‌های دائمی و فعال تبدیل کنیم.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها