تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
رئیس قرارگاه حمل و نقل مرزی اربعین اعلام کرد

رکورد ۲۶۰ هزار تردد روزانه در مرز مهران

ضامنی، رئیس قرارگاه حمل و نقل مرزی اربعین با اشاره به ثبت رکورد ۲۶۰ هزار تردد روزانه در مرز مهران، گفت: خدمت رسانی تا ۵ روز پس از اربعین ادامه دارد.

کد خبر: ۱۵۵۲۴۲
۱۰:۱۱ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲

رکورد ۲۶۰ هزار تردد روزانه در مرز مهران

دیدارنیوز: رئیس قرارگاه حمل و نقل مرزی اربعین با اشاره به ثبت رکورد ۲۶۰ هزار تردد روزانه در مرز مهران، گفت: فعالیت و خدمت رسانی قرارگاه حمل و نقل مرزی اربعین حسینی تا ۵ روز پس از اربعین ادامه دارد.

مرتضی ضامنی، در تشریح آخرین وضعیت تردد زائرین اربعین حسینی گفت: در حال حاضر در حوزه حمل و نقل مرزی در اوج آمادگی هستیم. در ۸ مرزی که قرارگاه حمل و نقل مرزی تکلیف جابجایی زائرین را برعهده دارد آمادگی بسیار خوبی ایجاد شده است. در حال حاضر با موج بازگشت زائرین روبرو هستیم و رکورد ۲۶۰ هزار تردد در رفت و برگشت در مرز مهران رقم خورده است و در سایر مرز‌ها تردد کمتر از این عدد ثبت شده است.

وی افزود: کلیه زائرین چه در رفت و چه در برگشت از حمل و نقل قرارگاه مرزی استفاده می‌کنند تا به پارکینگ‌هایی که خودرو‌های خود را پارک کرده‌اند یا به پایانه‌هایی که قرار است سوار خودرو‌های برون شهری شوند و به سمت شهر‌های مقصد خود حرکت کنند، استفاده می‌کنند و این خدمات به صورت مستمر ارائه می‌شود.

رئیس قرارگاه حمل و نقل مرزی اربعین با تأکید بر اینکه در اوج آمادگی به لحاظ تعداد ناوگان رسیده‌ایم، ادامه داد: بالغ بر ۲هزارو ۴۰۰ دستگاه اتوبوس در ۸ مرز و در داخل کشور و همچنین در ۴ محور داخل خاک عراق در حال ارائه خدمات هستند.

وی تأکید کرد: از روز گذشته با توجه به اینکه به اوج بازگشت زائرین نزدیک می‌شویم بخشی از ناوگان خود را در محور نجف منتهی به مرز مهران مستقر کردیم؛ در نزدیکی‌های شهر نجف تا جایی که امکان تردد خودرو هست این ناوگان مستقر می‌شود تا بتوانیم در انتقال زائرین از نجف و کربلا به سمت مرز‌های کشور خود اقدام کنیم و در روند انتقال سرعت ببخشیم.

ضامنی افزود: باتوجه به اینکه ناوگان حمل و نقل برون شهری در مسیر‌هایی با کمبود خودرو مواجه است ناچار بودیم در این حوزه با دستور ستاد مرکزی اربعین و وزیر کشور ورود داشته باشیم و بالغ بر ۳۰۰ دستگاه ون به تدریج در مرز مهران به عنوان پر ترددترین مرز، مستقر کردیم و ۱۰۰ دستگاه ون هم در سایر مرز‌های کشور مستقر شده‌اند.

رئیس قرارگاه حمل و نقل مرزی اربعین ادامه داد: همچنین ۲۰۰ دستگاه اتوبوسی که به تازگی از سوی کارخانه‌های تولیدکننده تحویل وزارت کشور شده بود برای احتیاط به مرز‌ها منتقل کردیم که در امر جابجایی زائرین به ما کمک کنند. باتوجه به اقدامات انجام شده گستره فعالیت ناوگان قرارگاه حمل و نقل مرزی از عمق خاک عراق از نزدیکی‌های شهر نجف و کربلا تا مرز و از مرز‌ها تا پارکینگ‌ها و پایانه‌ها و همچنین در بخشی تا شهر‌های مبداء که زائرین از آنجا به سمت شهر‌های زیارتی حرکت کرده‌اند، فعالیت و خدمت رسانی می‌کنند.

ضامنی تاکید کرد: تا آخرین زائری که قصد جابجایی داشته باشد خدمت رسانی ادامه خواهد داشت و قرارگاه حمل و نقل تا ۵ روز پس از روز اربعین به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات