تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خبرگزاری فرانسه خبر داد

موافقت حماس و جهاد اسلامی با آتش‌بس در غزه

خبرگزاری فرانسه به نقل از منابعی در گروه‌های مقاومت فلسطینی گزارش کرد که «جناح‌های مختلف مقاومت فلسطین از جمله جهاد اسلامی و حماس، با توافق آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا موافقت کرده و میانجی‌گران را از تصمیم خود آگاه ساخته‌اند.»

کد خبر: ۱۷۸۷۳۹
۱۹:۴۸ - ۲۶ دی ۱۴۰۳

موافقت حماس و جهاد اسلامی با آتش‌بس در غزه

دیدارنیوز: طبق اعلام خبرگزاری فرانسه، حماس و جهاد اسلامی با آتش‌بس در غزه موافقت کردند.

همزمان با انتشار خبر‌هایی مبنی بر قریب‌الوقوع‌بودن توافق آتش‌بس و تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی، رسانه اروپایی از موافقت گروه‌های مختلف مقاومت فلسطین از جمله جهاد اسلامی و حماس با آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا خبر داد.

خبرگزاری فرانسه به نقل از ۲ منبع فلسطینی آگاه از روند مذاکرات در دوحه گزارش کرد: «حماس و جهاد اسلامی موافقت خود با تبادل اسرا و آتش‌بس در غزه را اعلام کرده‌اند.»

طبق گزارش این خبرگزاری، «جناح‌های مختلف مقاومت فلسطین از جمله جهاد اسلامی و حماس، با توافق آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا موافقت کرده و میانجیگران را از تصمیم خود آگاه کرده‌اند.»

پیشتر پایگاه خبری «آکسیوس» به نقل از سه مقام صهیونیست گزارش کرد که گشایشی در مذاکرات تبادل اسرا و برقراری آتش‌بس در غزه حاصل شده و این توافقنامه به‌زودی امضا خواهد شد.

به گفته وزارت بهداشت غزه، از زمان آغاز جنگ غزه تا امروز بیش از ۴۶ هزار و ۵۰۰ فلسطینی ساکن غزه به شهادت رسیده‌اند و تعداد زیادی هم مجروح شده‌اند.

یک مقام صهیونیست به خبرگزاری آکسیوس گفت: «گشایشی در مذاکرات تبادل اسرا در دوحه حاصل شده است. محمد سنوار، رهبر نظامی حماس در غزه موافقت خود را اعلام کرده است.»

رسانه آمریکایی همچنین به نقل از یک منبع آگاه دیگر در رژیم صهیونیستی گزارش داد که ممکن است در روز پنجشنبه توافق آتش‌بس حاصل شود.

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد حماس هنوز موافقت خود را طرح پیشنهادی توافق آتش‌بس را اعلام نکرده است، اما یک منبع آگاه فلسطینی به پایگاه خبری «العربی الجدید» گفت که جنبش مقاومت فلسطین در غزه پاسخ مثبتی به این پیشنهاد داشته است.

به گزارش آکسیوس، در حالی که کمتر از یک هفته تا تحلیف «دونالد ترامپ» به‌عنوان رئیس‌جمهور جدید آمریکا باقی مانده، مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی به نقطه حساسی رسیده است.

ترامپ پیش‌تر از طرفین خواسته تا قبل از روی کار آمدن وی به این جنگ خاتمه دهند و تهدید کرده است که اگر هنگام ورود وی به کاخ سفید اسرای صهیونیست آزاد نشده باشند، در منطقه «جهنم» به پا خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها