تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
احمد صادقی، عضو شورای شهر تهران مطرح کرد

انتقاد از نحوه اجرای قانون هوای پاک/ این قانون ایراد دارد

احمد صادقی، عضو شورای شهر تهران با انتقاد از نحوه اجرای قانون هوای پاک، گفت: قانون هوای پاک ایراد دارد و محکوم به انجام نشدن است.

کد خبر: ۱۷۷۷۳۷
۰۹:۴۴ - ۰۸ دی ۱۴۰۳

انتقاد از نحوه اجرای قانون هوای پاک/ این قانون ایراد دارد

دیدارنیوز: عضو شورای شهر تهران با انتقاد از نحوه اجرای قانون هوای پاک گفت: نبود وحدت فرماندهی در اجرای این قانون هوای تهران را به وضعیت مطلوبی نمی‌رساند.

احمد صادقی در گفتگو با ایسنا، درباره وضعیت آلودگی هوا و تمکین نکردن برخی از دستگاه‌ها در اجرای قانون هوای پاک، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه از طرق مختلف ناظر بر اجرای قوانین هستند و در هر قانون می‌توان نظارت خاص تعیین کرد. تجربه نشان داده است که چنین قانونی محکوم به انجام نشدن است؛ چرا که اجرای آن به مدیریت‌های مختلف واگذار شده است.

وی ادامه داد: در بحث نظارت بر قانون، سازمان بازرسی کل کشور باید گزارشی را به مردم بدهد و یا اینکه دیوان محاسبات دستگاه‌هایی که از دولت بابت اجرای قانون هوای پاک پول دریافت کردند و به قانون عمل نکردند را بررسی و سهمشان را در کوتاهی از اجرای قانون مشخص کند.

رئیس کمیته شفافیت و هوشمندسازی شورای شهر تهران اضافه کرد: نکته اصلی مسئله دیگری است؛ قانون هوای پاک ایراد دارد و قابلیت اجرا پیدا نمی‌کند. این قانون باید با یک مرکز فرماندهی و مدیریتی اجرا می‌شد، این درحالیست که در دستگاه‌های مختلف تقسیم شده و هیچ مرکزی برای هماهنگی دستگاه‌ها تعریف نشده است. نبود وحدت فرماندهی در اجرای این قانون، هوای تهران را به وضعیت مطلوبی نمی‌رساند.

وی با تأکید بر اینکه یک مجموعه باید برای مدیریت این قانون تعیین شود و در صورت اجرا نشدن بازخواست و حتی محاکمه شود، عنوان کرد: پس از تعیین و تکلیف مدیریت واحد شهری در قانون هوای پاک، باید همه دستگاه‌ها موظف شوند بر اساس تصمیمات این مدیریت، کار را انجام دهند.

عضو شورای شهر تهران همچنین در ادامه در خصوص نحوه دعوت سفیران طرح من شهردارم و نظارت شورای شهر بر نحوه اجرای این طرح گفت: یکی از مشخصات شهر‌های توسعه یافته یا مدرن در سراسر دنیا این است که در این شهر‌ها از تمام ظرفیت‌های درونی شهر استفاده می‌شود تا به یک درآمد پایدار و برنامه پایدار برسد. در شهر‌های پیشرفته شهروندان خودشان را در مدیریت شهری سهیم می‌دانند و هر کسی می‌تواند یک ایده مناسب را اجرا کند و خودش را مدیر شهر بداند.

وی ادامه داد: پس می‌توان گفت طرح من شهردارم ایده خوبی است و در تهران هم باید این مسیر را ادامه دهیم. یکی از طرح‌های خوب این دوره مدیریت شهری همین طرح است و نباید در مقابل این حرکت مناسب قرار بگیریم. ممکن است در اجرا کج سلیقگی به وجود بیاید یا افرادی که با این طرح موافق نیستند سنگ‌اندازی یا مانع ایجاد کنند؛ اما در هر صورت باید در نظر بگیریم که چه طرح خوبی در حال پیاده سازی است.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
پرطرفدارترین ها