تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سلمان اسحاقی، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید آیا کیفیت پایین خودرو و قیمت بالای آن جرم انگاری شده است؟

کشتار مردم در جاده‌ها به دلیل کیفیت پایین خودرو‌ها است/ مانع‌تراشی در واردات خودرو جرم نیست؟

سلمان اسحاقی، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد مسئولین در کاهش تلفات جاده‌ای، گفت: این کشت و کشتار مردم در جاده‌ها به خاطر کیفیت پایین خودرو‌ها بوده است.

کد خبر: ۱۸۲۸۵۸
۱۰:۴۴ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۴

کشتار مردم در جاده‌ها به دلیل کیفیت پایین خودرو‌ها است/ مانع‌تراشی در واردات خودرو جرم نیست؟

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد مسئولین در کاهش تلفات جاده‌ای، گفت: این کشت و کشتار مردم در جاده‌ها به خاطر کیفیت پایین خودرو‌ها بوده است، آیا اولویت ندادن به ارز برای واردات آمبولانس، تامین آمبولانس، برای هلال احمر، اورژانس جرم نیست.

سلمان اسحاقی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۲۶ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی پس از ارائه گزارش خدمات و اقدامات اجرایی دستگاه‌های مذکور در شبکه حمل و نقل کشور به مسافران نوروزی، گفت: با تقدیر و تشکر از غیورمردان ارتشی، روز ارتش را پیشاپیش به این غرورآفرینان تبریک عرض می‌کنم. یکی از قدرت‌های ما پای میز مذاکره به اقتدار و توانمندی و آمادگی بینظیر ارتش بازمی گردد، ما این ظرفیت را مدیون فرماندهان و مجاهدان ارتش هستیم.

نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی با تقدیر و تشکر از کولیوند رئیس هلال احمر کشور، افزود: عملکرد رئیس هلال احمر و همکارانشان در سطح بین المللی جای تقدیر و تشکر دارد که باعث شده است امروز ما در سطح بین المللی به وجود آن‌ها افتخار کنیم، صلیب سرخ این جمعیت فعال کشور ما را الگویی در بحران‌ها قرار داده است.

وی در ادامه تاکید کرد: میعادفر رئیس اورژانس کشور که همواره همراه مردم در حوادث بوده تقدیر و تشکر دارم، از رضوی در وزارت بهداشت، پلیس راهنمایی و رانندگی که مطالبات مردم را پیگیری کرده‌اند تقدیر و تشکر داریم. این عزیزان در نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی در ایام نوروز که ما استراحت می‌کردیم خدمتگزار مردم در جاده‌های کشور بودند، معیشت این گروه از افراد باید مورد توجه قرار بگیرد.

اسحاقی ادامه داد: در ایام نوروز فرماندهان نیرو‌های انتظامی، مرزبانان، استانداری خراسان جنوبی که به عنوان الگو در مرزها، رفت و آمد‌ها و تردد‌ها را کنترل می‌کردند جای تقدیر و تشکر دارد، از ارتش، سپاه، بسیج، جامعه اطلاعاتی که شبانه روزی در خدمت مردم بوده‌اند جای تقدیر و تشکر دارد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان در ادامه یادآور شد: آیا نباید در حوادثی که در ایام نوروز اتفاق می‌افتاد جرم انگاری شود، قوه قضائیه مکلف است به نظارت بر حسن اجرای قوانین و حتی کشف جرم، آیا اقدامات متناسبی برای پیشگیری از وقوع جرم انجام پذیرفته است؟ آیا کیفیت پایین خودرو و قیمت بالای آن جرم انگاری شده است؟ چه کسانی واردات خودرو را منع کرده‌اند، آیا این جرم نیست؟ مگر همین مجلس قانون واردات خودرو را به نفع مردم تصویب نکرده بود، چه کسانی مانع تراشی می‌کنند که این رانت خودروسازی در کشور ما ادامه دارد.

وی در ادامه تاکید کرد: این کشت و کشتار مردم در جاده‌ها به خاطر کیفیت پایین خودرو‌ها بوده است، آیا اولویت ندادن به ارز برای واردات آمبولانس، تامین آمبولانس، برای هلال احمر، اورژانس جرم نیست، کمبود اورژانس در کشور باعث دیر رسیدن مجروح به بیمارستان‌ها و کشته شدن آن‌ها شده است. آیا خارج کردن اولویت راه‌های ریلی جرم نیست که امروز به آن ورود نکرده‌ایم. باید بپذیریم جاده‌های مناسبی نداریم که منجر به کشته شدن بسیاری از مردم می‌شود.

اسحاقی در پایان خاطرنشان کرد: امروز باید به مسئله جاده‌های کشور به صورت جدی ورود کنیم، چرا توجه ویژه‌ای به راه آهن کشور نمی‌شود، چرا بعضی از راه‌ها حادثه خیز هستند و اصلاح نمی‌شوند و هرساله این گزارشات را تکرار می‌کنید. یکبار برای همیشه این مسئله را حل کنید.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی