تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
ما در فضا‌های مردانه حرکت می‌کنیم

سخنگوی دولت: با نقش بیشتر زنان، حال اقتصاد بهتر می‌شود

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت خواستار حضور بیشتر زنان در عرصه‌های مختلف کشور شد و گفت: اگر نقش زنان در اقتصاد بیشتر شود، اقتصاد حالش بهتر می‌شود. زن‌های پیشگام مسیر نباید از مسیر بترسند و باید چراغ راه باشند.

کد خبر: ۱۷۷۳۹۸
۱۳:۰۶ - ۰۱ دی ۱۴۰۳

سخنگوی دولت: با نقش بیشتر زنان، حال اقتصاد بهتر می‌شود

دیدارنیوز: سخنگوی دولت گفت: ۵ هزار منصب دولتی داریم که مخرج کسر حضور زنان در این مناصب بسیار کم است و اختصاص سهمیه به آن‌ها می‌تواند در حضور آن‌ها نقش مؤثری داشته باشد.

فاطمه مهاجرانی در رویداد زنان، محور نوآوری و فناوری که صبح امروز در آی هیت مستقر در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، گفت: برگزاری روز زن بهانه‌ای است که از زنان بگوییم، ولی عنوان روز زن تنها روز گرامیداشت مقام زن نیست.

وی با اشاره به چالش‌های حضور زنان در عرصه‌های مختلف کشور، اظهار کرد: مخرج کسر حضور زنان در عرصه‌های مختلف کم است و این در حالی است که حدود ۵ هزار منصب مدیریتی داریم و بعید می‌دانم بیشتر از ۵۰ نفر خانم در این مناصب باشند.

مهاجرانی تصریح کرد: تقدیر از مدال‌آوران المپیادی را قبل از این مراسم داشتیم که فقط ۴ یا ۵ نفر دختر بودند. ما در فضا‌های مردانه حرکت می‌کنیم و اگر حتی فرد، با استعداد هم باشد، پیشرفت سخت است.

سخنگوی دولت اظهار کرد: در جا‌هایی که ورود به آن جنبه رقابتی داشته باشد، مانند ورود به دانشگاه و عرصه‌های فناور، زنان پیشتاز هستند؛ چون ورود به این مراکز بر اساس توانمندی‌های بالقوه افراد است.

مهاجرانی با تاکید بر ضرورت شبکه‌سازی در میان زنان، یادآور شد: در اقلیت قرار گرفتن بانوان به هر دلیلی باعث می‌شود نتوانند شبکه‌سازی کنند و ما در این زمینه کمتر تمرین کرده‌ایم.

وی یکی از راهکار‌های حضور زنان در عرصه‌های مدیریتی را اختصاص سهمیه به آن‌ها دانست و افزود: اختصاص این سهمیه رویکرد‌هایی است که باید اجرایی شود تا مدیران زن از همین سهمیه استفاده کنند.

وی ادامه داد: در دولت چهاردهم اختصاص سهمیه ۳۰ درصدی به بانوان انجام شد که کمک شایانی در حضور زنان در عرصه‌های مختلف به شمار می‌رود.

سخنگوی دولت، مسأله و موضوع زن را یکی از مسایل پیچیده ایران و دنیا عنوان کرد و یادآور شد: اگر نقش زنان در اقتصاد بیشتر شود، اقتصاد حالش بهتر می‌شود. زن‌های پیشگام مسیر نباید از مسیر بترسند و باید چراغ راه باشند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها