تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

کمک یک میلیارد تومانی رهبر انقلاب شامل چه افرادی می‌شود؟

چراغ جشن گلریزان آزادی زندانیان تحت حمایت ستاد دیه امسال با کمک نقدی رهبر انقلاب همراه بود و معظم‌له با اهدای رقمی معادل یک میلیارد تومان زمینه آزادی جمعی از بدهکاران مالی و محکوم به پرداخت دیات ناشی از حوادث کارگاهی و سوانح رانندگی را فراهم نمودند.

کد خبر: ۱۲۶۷۵۰
۱۴:۲۳ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱

کمک یک میلیارد تومانی رهبر انقلاب شامل چه افرادی می‌شود؟

دیدارنیوز: در آستانه برگزاری سی و پنجمین جشن گلریزان ستاد دیه کشور، مقام معظم رهبری مبلغی معادل ۵۰۰ میلیون تومان برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد اختصاص دادند.

چراغ جشن گلریزان آزادی زندانیان تحت حمایت ستاد دیه امسال نیز با کمک نقدی رهبر انقلاب همراه بود و معظم‌له با اهدای رقمی معادل یک میلیارد تومان زمینه آزادی جمعی از بدهکاران مالی و محکوم به پرداخت دیات ناشی از حوادث کارگاهی و سوانح رانندگی را فراهم نمودند.

در دهه اخیر، رهبر انقلاب در مجموع با اهدای مبلغی بالغ بر ۴ میلیارد و ۶۳ میلیون تومان، زمینه آزادی بیش از یکهزار زندانی نیازمند واجد شرایط ستاد دیه را فراهم نموده‌اند.

زندانیان جرایم غیرعمد در سفر‌های استانی مقام معظم رهبری هم بی‌بهره نبوده و برای نمونه با کمک پنج میلیارد تومانی معظم‌له در سفر استانی به کرمانشاه تعداد ۲۴۰ محبوس غیرعمد و با اهدای مبلغ یک میلیارد تومان در سفر به بجنورد، زمینه آزادی ۱۲۵ بدهکار عائله‌مند از این محل فراهم شده است.

قابل توجه اینکه از فروردین سال ۱۳۹۵ در بخش پرداخت وجوهات شرعی پایگاه اطلاع رسانی دفتر رهبری پرداخت مبالغ خیرین جهت تأمین بخشی از بدهی زندانیان جرائم غیرعمد فعال و از این طریق نیز تاکنون جمع کثیری از مددجویان جرایم غیرعمد از بند حبس رهایی یافته‌اند. اقدامی که بر اساس آن هموطنان عزیز می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی www.leader.ir وجوهات زکات فطریه یا دیگر تبرعات شرعی خود را برای استخلاص مددجویان تحت حمایت ستاد دیه، واریز نمایند.

گفتنی است، امسال نیز به دلیل شیوع ویروس کرونا تمام جشن‌های گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در قالب برنامه‌های تلویزیونی و اجرای آیین‌های زنده در فضای مجازی (لایو) برگزار خواهد شد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها