تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
رای اعضای مجمع تشخیص به پالرمو و cft جهت اطلاع عموم مردم شفاف شود

حمید رسایی: رای مجمع تشخیص به پالرمو و cft شفاف شود/ همه کشور مجمع تشخیص شده!

حمید رسایی، نماینده تهران در مجلس در نشست علنی امروز گفت: همه کشور مجمع تشخیص مصلحت نظام شده و همه نهاد‌ها نیز مجمع تشخیص مصلحت نظام شدند. من از اعضای مجمع تشخیص مصلحت می‌خواهم که تمام اعضا در جلسات مهمی که مربوط به رسیدگی پالرمو و cft است، شرکت داشته باشند و کسی غیبت نکند. از طرفی برخی از اعضا آرائشان مشخص نیست و رسما اعلام کنند تا ملت اطلاع داشته باشند.

کد خبر: ۱۸۲۹۲۹
۱۳:۰۵ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۴

حمید رسایی: رای مجمع تشخیص به پالرمو و cft شفاف شود/ همه کشور مجمع تشخیص شده!

دیدارنیوز: نماینده تهران در مجلس گفت: رای اعضای مجمع تشخیص به پالرمو و cft جهت اطلاع عموم مردم شفاف شود.

حمید رسایی در نشست علنی امروز (چهار شنبه، ۲۷ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی گفت: مطابق ماده ۲۰۷ آیین نامه داخلی مجلس، سوال از وزرا باید فوری به کمیسیون مربوطه ارجاع شده و ظرف ۱۵ روز رسیدگی شود، بعد از قانع نشدن بلافاصله باید نسبت به ارجاع به هیات رئیسه اقدام شود که متاسفانه در بعضی از کمیسیون‌ها ۵ ماه است که سوال هنوز مطرح نشده، چه کسی باید پیگیری کند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس اضافه کرد: همه کشور مجمع تشخیص مصلحت نظام شده و همه نهاد‌ها نیز مجمع تشخیص مصلحت نظام شدند. وقتی موردی قانون می‌شود، گاهی اوقات رئیس مجلس می‌گوید که من مصلحت نمی‌دانم. در حال حاضر کمیسیون‌ها نیز می‌گویند که ما مصلحت نمی‌دانیم. لطفا تذکر دهید که معاونت نظارت این موارد را بررسی کنند.

وی افزود: من از اعضای مجمع تشخیص مصلحت می‌خواهم که تمام اعضا در جلسات مهمی که مربوط به رسیدگی پالرمو و cft است، شرکت داشته باشند و کسی غیبت نکند. از طرفی برخی از اعضا آرائشان مشخص نیست و رسما اعلام کنند تا ملت اطلاع داشته باشند.

رسایی بیان کرد: رئیس جمهور درخواستی از رهبر انقلاب برای رسیدگی مجدد در مجمع کردند که رهبری فرمودند برای بررسی مجدد من موافقم که این به معنای موافقت کلی نیست.

وی افزود: مهمترین اهرم فعلی آمریکا علیه ما تحمیل جنگ اقتصادی است. پذیرش این معاهدات موجب می‌شود که دشمنان راه‌های دور زدن تحریم‌ها را شناسایی کنند. کسانی که رای می‌دهند، مشروط باشد که تحریم‌ها برداشته شود و بعد ما بپیوندیم که به جز این به ضرر ملت ایران است.

وی اضافه کرد: این رایی که در رسیدگی مجمع تشخیص داده می‌شود، در تاریخ می‌ماند. من خواهش دارم که مجمع تشخیص مصلحت نظام با دقت رسیدگی کند و رای افراد شفاف باشد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
وای وای حمیدخان، وکیل کل تهران!!!
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۳
0
0
حمید خان اگه همه کشور مجمع تشخیص مصلحت شده بود که جنابعالی وکیل مردم نبودی!!!!
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها