تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

واکنش شریعتمداری به شایعه توقیف روزنامه کیهان

مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت:دشمنان به جای پاسخ به استدلال‌های ما اقدام به هوچی گری و جنجال می‌کنند.

کد خبر: ۱۱۵۰۰
۱۲:۳۷ - ۱۴ مهر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در واکنش به اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر توقیف روزنامه کیهان اظهار کرد: علت و انگیزه انتشار این شایعات را باید از کسانی که این اخبار را منتشر می‌کنند جویا شد، ضمن اینکه انتشار اینگونه اخبار هم زیاد است.

وی با بیان اینکه حرکت تخریبی علیه روزنامه کیهان موضوع جدیدی نیست، گفت: اینگونه اقدامات در ۲ دهه اخیر بسیار شدت یافته است و این تخریب‌های انواع مختلفی را هم در بر می‌گیرد، برخی افراد با منتشر شدن گزارش‌های خبری کیهان اظهار نگرانی می‌کنند و به جای پاسخ مناسب به هوچی گری و جنجال روی می‌آورند.

مدیر مسئول موسسه کیهان تصریح کرد: این روز‌ها روزنامه کیهان گزارش‌هایی در رابطه با موضوع FATF و لایحه جدیدی که می‌تواند برای جمهوری اسلامی ایران فاجعه آفرین باشد را منتشر می‌کند که ما در این رابطه استدلال‌های زیادی داشته و هیچ کدام از موافقان این لایحه پاسخی به استدلال‌ها نداشته و صرفا نوعی فرافکنی ایجاد کردند و به نظرم اینگونه اقدامات همانند نارنجک‌های دودزا است.

وی با بیان اینکه در جنگ اقتصادی، اطلاعات اقتصادی نباید در اختیار دشمن قرار گیرد، اظهار کرد: همان طور که در جنگ نظامی، اطلاعات نظامی در اختیار دشمن قرار گرفته نمی‌شود، ضمن اینکه دشمنان با تصویب FATF در جریان تمامی ترکانش‌های اقتصادی ما هم قرار می‌گیرند.

شریعتمداری خاطر نشان کرد: احتمال می‌رود اخبار منتشره در خصوص توقیف دو روزه روزنامه کیهان مربوط به سال گذشته باشد که توسط برخی افراد مجدد منتشر شده است.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها