تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
در پاسخ به ادعاهای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی

ظریف: نتانیاهو به دنبال سرپوشی برای زرادخانه هسته‌ای‌اش است

وزیر امورخارجه کشورمان در پاسخ به ادعای اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت که نتانیاهو نا امیدانه تلاش می‌کند بهانه‌ای برای به راه انداختن جاروجنجال درباره برنامه هسته‌ای ایران بیابد اما تمامی ادعاهای او نادرست بوده است.

کد خبر: ۱۱۰۰۵
۱۱:۲۳ - ۰۸ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگو با شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفت که آخرین تلاش نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل که تصاویری از وجود یک انبار تسلیحات هسته‌ای در ایران را به نمایش گذاشت، به منظور پنهان کردن زرادخانه هسته‌ای این رژیم بوده است.

ظریف ادامه داد: نتانیاهو به طور دائم اتهاماتی علیه ایران مطرح کرده است. وی در سال 1992 مدعی شده بود که ایران در طول پنج سال به سلاح هسته‌ای دست پیدا می‌کند. او همچنین در سال 1996 گفته بود که ایران ظرف پنج سال دیگر به سلاح هسته‌ای دست پیدا خواهد کرد. وی حتی به طور رسمی در سخنرانی خود در کنگره آمریکا این اتهامات را تکرار کرده است.

وی تصریح کرد: نتانیاهو در حالی درباره توافق هسته‌ای با ایران ابراز نگرانی کرده و هدف تضعیف آن را دنبال کرده است که توافق هسته‌ای به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اجازه بازرسی‌های سرزده را می‌دهد و ایران این بازرسی‌ها را پذیرفته است، زیرا چیزی برای پنهان کردن ندارد.

وزیر امورخارجه ایران تاکید کرد: آژانس درباره ادعاهای قبلی نتانیاهو نیز تحقیق کرده است و این ادعاها رد شده است. به نظر می رسد نتانیاهو تنها تلاش می‌کند برای یافتن یک سرپوش است... این غیر منطقی و بی معنی است.

ظریف خاطرنشان کرد: اگر به خاطر داشته باشید نتانیاهو چند هفته پیش در کنار تاسیسات هسته‌ای دیمونا که یک تاسیسات ساخت بمب اتمی است ایران را به نابودی تهدید کرد و اکنون مدعی است که ایران آنها را به نابودی تهدید کرده است. این اتهامات بی پایه و اساس است. این ادعای جدید نتانیاهو اشتباه و بی پایه و اساس است، همان‌طور که ادعاهای قبلی وی بی اساس بوده است.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز پنج‌شنبه در سخنانش در مجمع عمومی در ادعای جدید و مضحک خود گفت که در اطراف تهران یک انبار مخفی برای ذخیره حجم گسترده‌ای از تجهیزات و مواد مربوط به برنامه هسته‌ای تسلیحاتی ایران وجود دارد.

این ادعاهای واهی و بی‌اساس در حالی مطرح شده است که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تمامی 12 گزارش خود از اجرای برجام تائید کرده است که ایران به‌طور کامل به تعهدات خود در این توافق عمل می‌کند.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين