مردی که با تبلیغات گسترده در فضای مجازی اقدام به فروش داروهای تقلبی و تاریخ گذشته شیمیدرمانی میکرد، دستگیر شد.
دیدارنیوز ـ تحقیقات مأموران پلیس فتا تهران برای دستگیری این مرد با شکایت فردی آغاز شد که چند میلیونتومان بابت خرید داروهای فاسد و تقلبی به مرد شیاد پرداخته بود.
این مرد در تشریح ماجرا به مأموران گفت: مدتی قبل متوجه بیماری فرزندم شدیم و وقتی او را نزد پزشک بردیم، پس از آزمایشات متعدد سرانجام اعلام کرد که پسرم باید تحت شیمیدرمانی قرار بگیرد. من برای تهیه داروهای شیمیدرمانی شروع به جستوجو در فضای مجازی کردم تا اینکه با تبلیغات زیادی درباره فروش این داروها روبهرو شدم. در نهایت با یکی از افرادی که در این زمینه فعالیت میکرد، تماس گرفتم و پس از توافق بر سر قیمت، قرار شد مبلغ درخواستیاش را پرداخت کنم تا او همه داروهای مورد نیاز را برایم ارسال کند. من هم این مبلغ را که چند میلیون تومان بود به حسابی که گفته بود واریز کردم و چند ساعت بعد همه داروها از طریق پیک به دستم رسید.
شاکی ادامه داد: با دریافت داروها خیالم راحت شده بود که در جریان درمان فرزندم با مشکلی روبهرو نخواهم شد و در نخستین جلسه شیمیدرمانی همه داروها را با خودم به بیمارستان بردم، اما وقتی پزشک معالج آنها را چک کرد، گفت که این داروها به هیچوجه قابل استفاده نیست و همه آنها تقلبی و فاسد است. پس از آن تلاش کردم با فروشنده داروها تماس بگیرم، اما او شماره تلفنش را تغییر داده بود و دیگر جواب پیامهای مرا نداد.
با این شکایت، تیمی از مأموران برای شناسایی و دستگیری فروشنده داروهای تقلبی وارد عمل شدند. آنها در ابتدا به بررسی تبلیغاتی پرداختند که متهم در فضای مجازی منتشر کرده بود. در ادامه سرنخهایی از این فرد بهدست آمد و مأموران دریافتند که او با ایجاد یک کانال در یکی از شبکههای اجتماعی و دریافت مبالغی هنگفت اقدام به فروش داروهای شیمیدرمانی فاسد و غیرقابل استفاده به مشتریانش میکند.
در ادامه بررسیها هویت واقعی متهم و محل زندگی او شناسایی شد. قاضی پرونده دستور بازداشت وی را صادر کرد و تیمی از مأموران راهی مخفیگاه او در جنوب تهران شدند و در یک عملیات ضربتی این مرد را دستگیر کردند.
سرهنگ داوود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران با بیان این خبر گفت: در بازرسی مخفیگاه این مرد بیش از ۳۰۰ قلم داروی غیرقابل استفاده و تاریخ مصرف گذشته کشف شد و این در حالی بود که متهم مدعی بود این داروها را مدتها قبل تهیه کرده و هرگز آنها را به کسی نفروخته است.
وی ادامه داد: مرد شیاد به اداره پلیس منتقل شد و وقتی شواهد دیجیتال بهدست آمده درباره فعالیتش در فضای مجازی و فروش داروهای تقلبی را دید، به جرم خود اقرار کرد.
سرهنگ گودرزی با اشاره به ارسال پرونده این مرد به مرجع قضایی به شهروندان هشدار داد که خرید و فروش هرگونه دارو در فضای مجازی ممنوع است و علاوه بر جرمبودن این اقدام، باید به این مسئله توجه داشت که بیشتر افرادی که در فضای مجازی دارو میفروشند، کلاهبردار هستند.