تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

کشف داروی غیرمجاز در تهران

رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی تهران بزرگ از کشف بیش از ۷۹ هزار قلم انواع دارو‌های غیرمجاز در شمال شرق تهران خبر داد.

کد خبر: ۱۰۶۳۰۷
۱۷:۱۳ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۰

داروی غیرمجاز در تهران

دیدارنیوز ـ سرهنگ پیام کاویانی رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی تهران بزرگ اظهار داشت: با دریافت شکایت‌های مردمی در خصوص توزیع دارو‌های غیرمجاز، تاریخ گذشته و غیراستاندارد در شمال شرق تهران ماموران پایگاه چهارم این پلیس رسیدگی به این موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: این دارو‌ها که علاوه بر شمال شرق تهران در بعضی از محلات دیگر مانند ناصر خسرو نیز توزیع می‌شد و نه تنها مشکلی را در زمینه درمان بیماران حل نمی‌کرد، بلکه بعضا وخامت حال بیماران را نیز منجر می‌شد.

رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی تهران در ادامه به چندین عملیات پیچیده پلیسی برای شناسایی مخفیگاه متهمان و محل دپوی دارو‌ها اشاره کرد و افزود: محل نگهداری و دپو این دارو‌ها در حوالی پاسداران شناسایی و نتیجه بررسی‌های انجام شده در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

این مقام پلیسی تصریح کرد: در بازرسی از این مکان ۷۹هزار و۲۵۰ قلم انواع دارو، اقلام بهداشتی، آمپول، قرص و پودر‌های بدنسازی غیرمجاز و تاریخ گذشته کشف و در این رابطه نیز ۲ نفر دستگیر شدند.

وی با اشاره به اینکه برخی از این دارو‌ها به دلیل تقلبی بودن و همچنین اتمام تاریخ مصرفشان قابلیت درمانی ندارند و باید با نظارت مسئولان وزارت بهداشت و نماینده دادستان معدوم شوند، خاطر نشان کرد: با تکمیل پرونده هر ۲ متهم در اختیار مراجع قضائی قرار گرفتند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی