تیتر امروز

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ وال استریت ژورنال: ایران به دنبال دریافت تضمین است
مذاکرات تهران و واشنگتن امروز در رم ایتالیا (بروز رسانی می‌شود)

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ وال استریت ژورنال: ایران به دنبال دریافت تضمین است

دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا امروز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ در سفارت عمان در رم ایتالیا برگزار شد. دور اول مذاکرات در مسقط عمان مثبت و سازنده عنوان شد و باید دید در دور دوم مقامات تهران و واشنگتن...
پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.

اعلام شروط مجلس برای بالابردن قیمت خودرو

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: کمیسیون متبوعش در شرایط فعلی و تا تعیین تکلیف و تصویب طرح ساماندهی بازار خودرو در مجلس، با هر گونه افزایش قیمت خودرو مخالف است.

کد خبر: ۹۰۵۶۹
۱۶:۰۲ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰

شروط مجلس برای بالابردن قیمت خودرو

دیدارنیوز ـ حجت اله فیروزی درباره گلایه مردم از افزایش قیمت خودرو، گفت: کمیسیون صنایع و معادن مجلس در شرایط فعلی و تا تعیین تکلیف و تصویب طرح ساماندهی بازار خودرو در مجلس، با هر گونه افزایش قیمت خودرو مخالف است.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی افزود: ما در طرح مجلس برای راستی آزمایی قیمت تمام شده خودرو، ساز و کار افشاء قیمت کل اقلام و قطعات مورد استفاده برای ساخت خودرو را پیش بینی کرده ایم بنابراین تا زمانی که این طرح تعیین تکلیف نشود و تصویری روشن از قیمت تمام شده هر خودرو برای مردم توسط خودروسازان ارائه نشود، کمیسیون صنایع و معادن با افزایش قیمت خودرو‌های تولید داخل مخالف است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته به بهانه افزایش نرخ دلار و افزایش قیمت فولاد و مواد اولیه موردنیاز تولید قطعات خودرو، افزایش‌های متعددی در قیمت خودرو صورت گرفته است، ادامه داد: در سال جاری نرخ دلار کاهش چشمگیری داشته و اتفاق خاصی هم در سال جاری نیافتاده که موثر بر افزایش قیمت خودرو باشد. حتی به جهت آغاز مذاکرات وین، بازار خودرو و بسیاری از کالا‌ها راکد و قیمت‌ها کاهشی شده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: وضعیت کرونا و کاهش سفر‌ها هم سبب شده که تقاضای خرید خودرو کاهش یابد و خرید و فروش خودرو تا حدودی راکد شود، لذا تمام عوامل نشانگر کاهش قیمت خودرو و رکود بازار است.

حمایت از تولید منحصرا به معنای افزایش قیمت کالای تولید شده نیست

وی ادامه داد: اقدام شورای رقابت در شرایط فعلی کمک به خودرو سازان نیست و این امر علاوه بر اینکه بازار را متشنج و بی ثبات می‌کند، این پیام را به جامعه منتقل می‌کند که گویی در آینده باید منتظر افزایش قیمت کالا‌های مختلف در بازار بود و اینگونه تلقی می‌شود که مذاکرات وین هم یک شو سیاسی و فاقد اثرات اقتصادی در جامعه خواهد بود و بیشتر خوراک انتخاباتی است.

فیروزی با بیان اینکه ثبات در قیمت کمک بزرگتری به تولید کننده است. افزود: بی ثباتی و بی اعتمادی در بازار سبب افزایش قیمت مواداولیه خواهد شد؛ لذا کمیسسون صنایع و معادن با هر گونه افزایش قیمت خودرو تا تعیین تکلیف طرح ساماندهی بازار خودرو در مجلس مخالف است.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه خودروسازان هم باید به دنبال کاهش هزینه‌های سربار خود باشند تا قیمت تمام شده خودرو کاهش یابد، تصریح کرد: حمایت از تولید منحصرا به معنای افزایش قیمت کالای تولید شده نیست، زیرا ثبات در قیمت، سبب ثبات در کل زنجیره قبل از تولید می‌شود.

نگاه فعلی شورای رقابت منحصرا نگاه به انتهای زنجیره و خودرو است و به بقیه زنجیره توجهی نشده است

به گفته این نماینده مردم در مجلس یازدهم متاسفانه بجای بررسی کل زنجیره و کمک به ثبات در قیمت قطعات و حمایت از قطعه سازان و تامین کنندگان مواد اولیه، منحصرا همه توجه‌ها به تولید کننده محصول نهایی معطوف شده است، این در حالی است که بسیاری از قطعه سازان در زیر زنجیر سنگین گرانی‌ها در حال نابودی هستند.

فیروزی با بیان اینکه نگاه فعلی شورای رقابت منحصرا نگاه به انتهای زنجیره و خودرو است و به بقیه زنجیره توجهی نشده است، تصریح کرد: بسیاری از قطعه‌سازان حتی توان تامین سرمایه در گردش برای ادامه فعالیت ندارند و شورای رقابت باید شرایطی فراهم کند که امکان رقابت در کل زنجیره تامین و تولید مواد اولیه و ساخت قطعات فراهم شود.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
وحید مهدیلو
|
Germany
|
۱۶:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۹
0
0
دمتون گرم، به داد مردم برسید
وحید مهدیلو
|
Germany
|
۱۶:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۹
0
0
دمتون گرم، به داد مردم برسید
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها