تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
ایران و آمریکا به نتیجه رسیده‌اند که زمان رفع تنش‌های موجود فرارسیده است

جلالی‌زاده: توافق احتمالی و رفع تحریم‌ها شاید به نفع رقبای ایران نباشد

جلال جلالی‌زاده، فعال سیاسی با بیان اینکه رسانه‌ها نمی‌توانند مذاکرات ایران و آمریکا را به حاشیه ببرند، افزود: مهم آن اظهاراتی است که در پشت میز مذاکره مطرح می‌شود. توافق احتمالی ایران و آمریکا و رفع تحریم‌ها شاید به نفع رقبای ایران نباشد.

کد خبر: ۱۸۳۰۵۷
۱۶:۳۷ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۴

جلالی‌زاده: توافق احتمالی و رفع تحریم‌ها شاید به نفع رقبای ایران نباشد

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه رسانه‌های مخالف مذاکرات قادر نیستند بر روند مذاکرات تاثیر زیادی بگذارند، گفت: مسئولان کشورمان در مذاکرات براساس منافع مردم و مصلحت کشور عمل کنند و خیلی توجهی به رسانه‌های مخالف مذاکرات نکنند.

جلال جلالی‌زاده در گفت‌و‌گو با ایسنا درباره تاثیر رسانه‌های مخالف مذاکرات بر روند گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا، اظهار کرد: این رسانه‌ها می‌توانند بر شکل‌گیری افکار عمومی در خصوص مذاکرات تاثیرگذار باشند، اما قادر نیستند بر روند مذاکرات تاثیر زیادی بگذارند. اگر طرفین مذاکره مصمم به حل مسائل خود باشند، به اظهارات رسانه‌ها توجهی نکرده و کار خود را پیش می‌برند.

وی با بیان اینکه رسانه‌ها نمی‌توانند مذاکرات را به حاشیه ببرند، افزود: مهم آن اظهاراتی است که در پشت میز مذاکره مطرح می‌شود. توافق احتمالی ایران و امریکا و رفع تحریم‌ها شاید به نفع رقبای ایران نباشد و آنها از طریق رسانه‌های خود به دنبال تضعیف مذاکرات باشند. در این شرایط، مسئولان کشورمان در مذاکرات بر اساس منافع مردم و مصلحت کشور عمل کنند و خیلی توجهی به رسانه‌های مخالف مذاکرات نکنند.

این فعال سیاسی درباره روند مذاکرات ایران و آمریکا، بیان کرد: طرفین از دور اول مذاکرات راضی بودند و این نشان می‌دهد که می‌توانند درباره چارچوب مذاکرات به توافق برسند. البته اظهارنظر‌های متناقض در داخل کشور باید متوقف شود. اکنون زمان این است که یک صدا از داخل کشور به طرف مقابل مخابره شود. چند صدایی طرف مقابل را درباره نتیجه مذاکرات مردد می‌کند. به هر حال ایران و آمریکا به نتیجه رسیده‌اند که زمان رفع تنش‌های موجود فرارسیده و نباید شرایط فعلی ادامه یابد. در این شرایط چندصدایی در ایران به ضرر ما خواهد بود، چون طرف مقابل نباید دچار این تردید شود که شاید ایران مصمم به حل اختلافات نیست.

جلالی‌زاده درباره اظهارات متناقض آمریکایی‌ها درباره روند مذاکرات نیز گفت: آنها هم دچار تناقض‌گویی شده‌اند ولی در آمریکا ترامپ تصمیم نهایی را می‌گیرد و اجازه نمی‌دهد افراد زیردستش در تصمیم نهایی او مداخله کنند. در ایران هم همه باید از روند مذاکرات و تیم مذاکره‌کننده حمایت کنند نه اینکه دولت دنبال مذاکره باشد و افراد و نهاد‌های دیگر مخالف مذاکره باشند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر