تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آخرین وضعیت بورس؛ سرمایه‌گذاران به مذاکرات امیدوارند

امیرعباس باقری، کارشناس بازار سهام گفت: بورس که در هفته‌های گذشته نیز با رشدی نسبی همراه بوده، امروز با حجمی نسبتا بالا و تقاضای چشم‌گیر در نماد‌های بزرگ و شاخص‌ساز همراه شد؛ این موضوع نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاران به آینده مذاکرات امیدوار شده‌اند و احتمال بهبود فضای اقتصادی را جدی گرفته‌اند.

کد خبر: ۱۸۳۰۵۵
۱۵:۴۱ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۴

آخرین وضعیت بورس؛ سرمایه‌گذاران به مذاکرات امیدوارند

دیدارنیوز: در پایان روز معاملاتی ۳۰ فروردین، بیش از ۱۵۰۰ تومان پول حقیقی وارد بازار‌های خرد شد. بانکی‌ها نیز رتبه نخست ورود پول و ارزش معاملات را به دست آوردند. همچنین هر ۳ نماگر بورسی هم در محدوده سبز حرکت کردند.

در جریان معاملات امروز بورس، شاخص کل با رشد ۱.۵ درصدی مرز ۳ میلیونی را رد کرد و در سطح ۳ میلیون و ۱۲ هزار واحد ایستاد. همچنین شاخص هموزن هم با رشد ۱.۲۸ درصدی ۸۶۰ هزار واحد گزارش شد. شاخص فرابورس نیز با افزایش ۰.۵ درصدی مواجه شد تا برای پنجمین روز متوالی در کانال ۲۵ هزار واحدی بماند.

آخرین وضعیت بورس؛ سرمایه‌گذاران به مذاکرات امیدوارند

در جریان معاملت امروز، بیش از دو سوم بازار سبز رنگ بود و ۶۸ درصد نماد‌ها مثبت و ۳۲ درصد آنها منفی معامله شدند. نماد‌های فارس، فولاد، وبملت و نوری از نماد‌های تاثیر گذار برشاخص کل بودند. از طرفی نماد‌های پارسان، جم و فخاس سرعتگیر‌های شاخص کل به شمار می‌روند.

آخرین وضعیت بورس؛ سرمایه‌گذاران به مذاکرات امیدوارند

در بازار خرد با ورود ۱۶۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی و ارزش معلاملات ۹ هزار میلیارد تومانی، شدت ورود پول ۱۷ درصد محاسبه شد.

بانک‌ها سردمدار ورود پول حقیقی با ۵۸۳ میلیارد تومان و صدر نشین جدول ارزش معاملات با ۱۶۰۰ میلیارد تومان بودند. در رتبه‌های دوم و سوم ورود پول، گروه‌ها نفتی و محصولات شیمیایی به ترتیب با ۱۴۵ و ۶۷ میلیارد تومان قرار گرفتند. در جدول ارزش معاملات هم محصولات شیمیایی و فلزات اساسی با ۶۵۵ و ۵۹۰ میلیارد تومان در رتبه‌های دوم و سوم جا خوش کردند.

بورس، معاملات بسیار مثبتی را تجربه کرد
امیرعباس باقری – کارشناس بازار سهام در گفت‌و‌گو با اکوایران گفت: بازارسرمایه امروز شاهد یکی از مثبت‌ترین روز‌های خود در ماه‌های اخیر بود؛ به‌طوری‌که شاخص کل بورس با رشدی بیش از ۴۵ هزار واحدی توانست از مرز ۳ میلیون واحد عبور کند و خود را در موقعیتی قوی‌تر نسبت به روز‌های گذشته قرار دهد.

خوش بینی به دومین دور مذاکرات 
وی در ادامه افزود: این رشد قابل توجه عمدتاً ناشی از خوش‌بینی فعالان بازار نسبت به مذاکراتی است که امروز میان مقامات ایرانی و آمریکایی در شهر رم در حال برگزاری است.

سرمایه گذاران به مذاکرات امیدوار هستند 
به گفته این فعال بازارسرمایه؛ بورس که در هفته‌های گذشته نیز با رشدی نسبی همراه بوده، امروز با حجمی نسبتا بالا و تقاضای چشم‌گیر در نماد‌های بزرگ و شاخص‌ساز همراه شد؛ این موضوع نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاران به آینده مذاکرات امیدوار شده‌اند و احتمال بهبود فضای اقتصادی را جدی گرفته‌اند.

سرنوشت بازارسرمایه در گرو توافق
باقری خاطرنشان کرد: در صورتی که خروجی مذاکرات مثبت باشد و سیگنال‌هایی مبنی بر کاهش تنش‌ها و گشایش‌های اقتصادی منتشر شود، روند صعودی بازار می‌تواند ادامه‌دار باشد و حتی شاخص کل را تا محدوده ۴ میلیون واحدی در بهار ۱۴۰۴ شاهد باشیم؛ این در حالیست که اگر نتیجه‌ای از این مذاکرات حاصل نشود یا اخبار منفی منتشر شود، احتمال اصلاح شدید در بازار وجود دارد و شاخص ممکن است مجدداً به زیر ۳ میلیون واحد بازگردد؛ حتی سطوحی مانند ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد نیز در این سناریو دور از ذهن نیست.

بازارسهام در شرایط حساس 
در نهایت وی گفت: به‌طور کلی، بازار در وضعیت حساسی قرار دارد و آینده آن تا حد زیادی به تحولات سیاسی و دیپلماتیک پیش‌رو گره خورده است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی