تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

خبر خوش سازمان تامین اجتماعی برای داروخانه‌ها

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: در جلسه کمیسیون بهداشت، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی قول داد مطالبات داروخانه ها بزودی پرداخت شود.

کد خبر: ۵۸۴۰
۰۸:۴۴ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حیدرعلی عابدی، اظهارداشت: در انجمن های حرفه ای و علمی معمولا افراد فرهیخته و دلسوزی داوطلب می شوند که از تخصص و حرفه خود در راستای اهداف آن انجمن به درستی استفاده می نمایند که از جمله این انجمن ها، انجمن داروسازان تهران است که در ارتقای حرفه ای و تصمیم های کلان می تواند نقش داشته باشد.

وی افزود: اعضای انجمن داروسازان تهران که از مدیران و اساتید داروسازی هستند و از نزدیک مشکلات داروسازان را لمس کرده اند، می توانند با برنامه ریزی های مناسب و با کیفیت، خدمات مناسبی را به جامعه ارائه کنند که مجلس نیز آمادگی حمایت از این انجمن را دارد.

عابدی ادامه داد: توصیه من به مدیران و مسئولان این است که از قابلیت های انجمن داروسازان تهران استفاده نمایند چرا که اعضای این انجمن تلفیقی از علم و صنعت است و با مشکلات آشنایی کامل دارند که می توانند در بهبود وضع موجود موثر واقع شوند.

وی اظهار داشت: در جلسه کمیسیون بهداشت که با حضور مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی برگزار شد تصمیمات بسیار خوبی گرفته شد که قول دادند تا پایان مرداد بدهی داروخانه‌ها و شرکت‌های پخش دارو را تسویه کنند.

عابدی با اشاره به صحبت‌های مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، گفت: طبق توضیحات اعلام شده کل بدهی تامین اجتماعی به داروخانه‌ها تا پایان سال ۹۶ و اوایل  سال ۹۷، ۴۵۰ میلیارد تومان است که قول دادند تا پایان مرداد ماه بدهی داروخانه‌ها و شرکت‌های پخش دارو را تسویه کنند.

وی افزود: همچنین قول داده شد که اگر داروخانه‌ها مانند پزشکان بر خط آنلاین تامین اجتماعی متصل شوند روزانه ۶۰ درصد دریافتی آنها به حسابشان واریز می‌شود که این خبر خیلی خوبی برای داروخانه‌ها محسوب می‌شود.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، ادامه داد: قول دیگر مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی این بود که بدهی شرکت‌های دارویی و داروخانه‌ها به تامین اجتماعی بابت بیمه پرسنل‌شان را با طلب‌هایشان از تامین اجتماعی تهاتر کنند که این اقدام هم در صورت انجام حرکت خوبی است.

عابدی در پایان گفت: در جلسات بعدی کمیسیون بهداشت از حضور اعضای انجمن داروسازان تهران نیز بهره مند خواهیم شد.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها