تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آغاز پرداخت عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی

 مدیرکل امور مالی سازمان تامین اجتماعی از پرداخت عیدی 50 درصد از بازنشستگان این سازمان در روز اول اسفند خبر داد و گفت: عیدی بقیه بازنشستگان نیز طی روزهای آینده و به براساس برنامه زمان بندی شده پرداخت می شود.

کد خبر: ۲۰۹۹۵
۱۲:۰۷ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
دیدارنیوز - یونس کریم نژاد روز چهارشنبه اظهار داشت: عیدی بازنشستگانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می کنند و نام خانوادگی آنها با حروف «ح – خ – د - ذ – ر - س – ش – ط – ظ – ع – غ – ف– ق – ک – گ – ل – م – ن – و – ه – ی» آغاز می شود در اولین روز اسفند پرداخت شد.

وی ادامه داد: عیدی بازنشستگانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می کنند و نام خانوادگی آنها با حروف «ج – ز – ژ – ص – ض» شروع می شود نیز در روز دوم اسفند ماه پرداخت می شود.

کریم نژاد افزود: بازنشستگانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می کنند و نام خانوادگی آنها با حروف «ب - پ – ت – ث – چ» شروع می شود نیز عیدی خود را در روز چهارم اسفند دریافت می کنند.

مدیرکل امور مالی سازمان تامین اجتماعی گفت: بازنشستگانی که مستمری خود را از سایر بانک ها دریافت می کنند نیز در روز 5 اسفند عیدی دریافت می کنند.

کریم نژاد گفت: بازنشستگانی که نام خانوادگی آنها با حرف «الف» شروع می شود و همچنین بازنشستگانی که پرونده مستمری آنها در شعب تا 2000 نفر قرار دارد، عیدی خود را در روز 6 و 7 اسفند دریافت خواهند کرد.

سرپرست سازمان تامین اجتماعی پیشتر در گفت و گو با ایرنا اعلام کرده بود که هیچ مشکلی برای پرداخت عیدی به مستمری بگیران و بازنشستگان این سازمان وجود ندارد و به محض اعلام مبلغ آن از سوی دولت پرداخت می شود.

به گفته وی، حدود سه هزار میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمامن تامین اجتماعی مورد نیاز است.

سازمان تامین اجتماعی به حدود سه میلیون بازنشسته و مستمری بگیر عیدی پرداخت می کند.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها