تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
یک هفته از قطع اینترنت ایران به دست مسوولان داخلی گذشت

مقامات به فکر قطع اینترنت استارلینک، نه وصل‌کردن اینترنت کشور

یک هفته از قطعی اینترنت جهانی در ایران می‌گذرد و به‌جای بازگشت اینترنت، مقامات جمهوری اسلامی از مراجع بین‌المللی خواستار غیرفعال شدن استارلینک در ایران شده‌اند.

کد خبر: ۱۹۴۴۰۵
۱۷:۵۳ - ۲۵ دی ۱۴۰۴

مقامات به فکر قطع اینترنت استارلینک، نه وصل‌کردن اینترنت کشور

دیدارنیوز: جمهوری اسلامی به دبیرکل اتحادیه بین‌المللی مخابرات نامه نوشته و نسبت به استفاده از استارلینک، که در ایران غیرقانونی است هشدار داده است.

نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو خواستار اقدام و تعهد فوری این نهاد برای رسیدگی به «تهدیدی جدی علیه امنیت ملی و نظم تنظیم‌گری بین‌المللی» شده است.

در شرح این خبر آمده است: «علی بحرینی در این نامه که خطاب به «دورین بوگدان-مارتین» دبیرکل اتحادیه بین‌المللی مخابرات ارسال شده است، با اشاره به «چالش امنیت ملی» ناشی از استفاده غیرقانونی از فناوری ارتباطات در خلال اعتراض‌های مسالمت‌آمیز اخیر، تأکید شده است که گروه‌های تروریستی سازمان‌یافته مرتکب «جنایت‌های هولناک» شده‌اند و در کنار هدف قرار دادن غیرنظامیان و نیرو‌های امنیتی، تأسیسات عمومی، زیرساخت‌های حیاتی و اموال خصوصی را نیز هدف قرار داده‌اند.»

در این نامه «سوءاستفاده غیرقانونی از فناوری نوین ارتباطی» عامل تشدید التهاب رو روز‌های اخیر در کشور شده و بحرینی تصریح کرده است که استقرار و بهره‌برداری غیرمجاز از پایانه‌های ماهواره‌ای «استارلینک» [سرویس اینترنت ماهواره‌ای متعلق به شرکت آمریکایی «اسپیس‌ایکس»]در قلمرو ایران به‌طور مشخص مستند شده است.

ایسنا در ادامه می‌نویسد: «در نامه تأکید شده است که این پایانه‌ها از سوی گروه‌های تروریستی سازمان‌یافته برای «هماهنگی خرابکاری»، «آموزش نیروها» و برهم‌زدن اعتراض‌های مسالمت‌آمیز مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد و بدین ترتیب یک بستر ارتباطی به ابزاری برای تروریسم تبدیل می‌شود.»

در نامه مذکور یادآوری شده است که هیأت مقررات رادیویی از اداره مسئول استارلینک خواسته است «فوراً» برای غیرفعال‌سازی پایانه‌هایی که به‌صورت غیرقانونی در قلمرو ایران فعالیت می‌کنند اقدام کند.

بحرینی همچنین با استناد به قطعنامه ۲۲ (REV.WRC-۲۳) تأکید کرده است که ایران «حق و تکلیف حاکمیتی» دارد که همه اقدامات مقتضی را برای توقف ارسال‌های غیرمجاز که امنیت و ایمنی ملی را تهدید می‌کند به عمل آورد.

در ادامه این نامه آمده است که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران نیز بر تعهد ایران برای بازگرداندن و حفظ بستر‌های ارتباطی امن برای عموم تأکید کرده و این وزارتخانه را متعهد به ارائه بستر‌های ارتباط عمومی امن، همزمان با رعایت الزامات امنیتی و حقوق شهروندان دانسته است.

در پایان این خبر آمده است: «سفیر کشور در پایان با اشاره به «پیوند روشن میان خدمات غیرمجاز و فعالیت‌های تروریستی» و نیز عدم پایبندی مستمر به تصمیم‌های هیأت مقررات رادیویی، از اتحادیه بین‌المللی مخابرات و هیأت مقررات رادیویی خواسته است در چارچوب مأموریت‌های خود، اقدام «فوری و ملموس» برای حل‌وفصل این مساله و جلوگیری از تکرار آن انجام دهند و انتظار می‌رود این نهاد بین‌المللی «تعهد کامل» خود را نسبت به اجرای مقررات و رسیدگی به این تهدید جدی نشان دهد.»

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها