تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
بیش از ۸ روز از قطعی اینترنت برای مردم ایران گذشت ..

انارکی، نماینده مجلس درباره قطعی اینترنت: گفته‌اند اگر وضع بهتر شود، این محدودیت را باز می‌کنیم

احمد انارکی محمدی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در باره قطعی اینترنت توسط مسوولان و مشکلات فراوان برای مردم گفت: طبق پیگیری‌هایی که ما داشته‌ایم گفته‌اند که اگر وضع بهتر شود ما این محدودیت را باز می‌کنیم امیدوارم که در این چند روز با بهتر شدن اوضاع دسترسی به اینترنت باز شود.

کد خبر: ۱۹۴۴۲۵
۰۹:۴۹ - ۲۷ دی ۱۴۰۴

انارکی، نماینده مجلس: پیگیر وصل‌شدن اینترنت هستیم

دیدارنیوز: یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره رفع قطع اینترنت گفت: ما در مجلس پیگیر این قضیه هستیم. ما خودمان چندین بار با دستگاه‌های متولی و دولت صحبت کرده‌ایم قول مساعد هم داده‌اند که بخشی از آن درست شود.

احمد انارکی محمدی، عضو کمیسیون اقتصادی در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره توقف فعالیت کسب و کار‌ها در فضای مجازی به دلیل قطع اینترنت در پاسخ به این سوال که این اقدام ممکن است منجر به نارضایتی بیشتر افراد شود، آیا مجلس با دولت در این زمینه رایزنی کرده است، گفت: ما در مجلس پیگیر این قضیه هستیم. خودمان چندین بار با دستگاه‌های متولی و دولت صحبت کرده‌ایم قول مساعد هم داده‌اند که بخشی از آن درست شود!

وی ادامه داد: حقیقت این است که با توجه به اینکه مبادلات بین‌المللی در جریان بوده است الان هیچ چیز مشخصی وجود ندارد و اینها بلاتکلیف هستند، در این چند روز حتی یک راه ارتباطی هم وجود نداشت که اینها بتوانند از شرایط کارشان مطلع شوند. در بحث کارآفرینی و مبادلات ما بسیار به مشکل خورده‌ایم. اگر این شرایط ادامه پیدا کند دوباره همین موضوع موجب نارضایتی می‌شود.

عضو کمیسیون اقتصادی تصریح کرد: طبق پیگیری‌هایی که ما داشته‌ایم گفته‌اند که اگر وضع بهتر شود ما این محدودیت را باز می‌کنیم امیدوارم که در این چند روز با بهتر شدن اوضاع دسترسی به اینترنت باز شود.

انارکی محمدی گفت: مجلس قطعا دنبال این موضوع است و پیگیری می‌کند چراکه کسب و کار‌ها همه وابسته به این موضوع هستند همچنین یک سری از خانواده‌ها ارتباطاتشان با خارج از کشور قطع شد و از خانواده‌هایشان اطلاعی ندارند دانشجویان هم با مشکل مواجه شده‌اند و نمی‌دانند چه کاری باید بکنند ما دانشجویانی داریم که پذیرش گرفته‌اند، اما نمی‌توانند هیچ ارتباطی بگیرند و این برای آنها مشکل ایجاد کرده است. 

وی درباره پلمب برخی از کسب و کار‌ها و تشکیل پرونده قضایی برای صاحبان آنها گفت: نظر ما این است که اینها نه به خاطر مسائل اعتراضی بلکه بیشتر برای ترس تعطیل کرده‌اند اینها به هر صورت مغازه‌هایی هستند که اکثرا اجاره‌نشین هستند و از ترس صدمه احتمالی که به مغازه‌شان وارد شود این کار را کردند مانند کامیون‌های بین راه که هر کامیونی حرکت می‌کرد سنگ به شیشه‌اش می‌زدند و کامیون‌ها نمی‌رفتند، حالا هر چقدر هم که به آنها می‌گفتند بروند، اما راننده نمی‌رفت، چون شیشه‌اش را می‌شکستند و او باید خسارت می‌داد و یا جانش به خطر می‌افتاد. 

وی ادامه داد: در این زمینه زیاد به نمایندگان مراجعه می‌شود نماینده‌ها با مردم هستند و ما حرف مردم را به مسئولان می‌رسانیم و قطعا پیگیر این موضوع هستیم.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها