تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
با توجه به گرانی‌های موجود، قدرت خرید اقشار ضعیف و متوسط جامعه در طرح کالابرگ در هر مرحله کمتر از مرحله قبل می‌شود

غضنفری: کالابرگ به شیوه فعلی پاسخگوی نیاز جامعه نیست

کامران غضنفری، نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به پرداخت کالابرگ الکترونیکی به دهک‌های ضعیف و متوسط جامعه گفت: پرداخت کالابرگ به شیوه فعلی پاسخگوی نیاز جامعه نیست.

کد خبر: ۱۹۱۷۲۷
۱۵:۵۶ - ۰۱ آذر ۱۴۰۴

غضنفری: کالابرگ به شیوه فعلی پاسخگوی نیاز جامعه نیست

دیدارنیوز: نماینده مردم تهران در مجلس گفت: کالابرگ الکترونیکی کالا‌های اساسی به شیوه فعلی پاسخگوی نیاز جامعه نیست و باید به جای اعتبار، کالا با قیمت ثابت به دست مردم داده شود.

به نقل از رسانه مجلس، کامران غضنفری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پرداخت کالابرگ الکترونیکی به دهک‌های ضعیف و متوسط جامعه گفت: پرداخت کالابرگ به شیوه فعلی پاسخگوی نیاز جامعه نیست.

وی افزود: با توجه به تورم موجود در جامعه و تأثیر این تورم بر کالا‌های اساسی، تزریق اعتبار در قالب طرح کالابرگ برای خرید این کالا‌ها نمی‌تواند پاسخگوی نیاز جامعه باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به گرانی‌های موجود، قدرت خرید اقشار ضعیف و متوسط جامعه در طرح کالابرگ در هر مرحله کمتر از مرحله قبل می‌شود؛ چرا که با یک اعتبار ثابت باید کالا‌های اساسی را با قیمت بالاتر بخرند.

غضنفری اظهار داشت: دولت و مجلس مصوب کرده‌اند که باید کالا‌های اساسی به قیمت شهریور سال ۱۴۰۰ به اقشار ضعیف و متوسط جامعه در قالب کالابرگ الکترونیکی ارائه شود، لذا باید به جای اعتبار، کالا‌های اساسی با قیمت ثابت به دست مردم برسد.

وی افزود: با توجه به تورم موجود، تزریق اعتبار در قالب طرح کالابرگ نمی‌تواند پاسخگوی نیاز مردم باشد و کالا‌های اساسی را به‌طور کامل در اختیار آنها قرار دهد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: تورم جامعه که در پایان دولت دوازدهم ۶۰ درصد بود، در پایان دولت سیزدهم به ۲۵ درصد کاهش یافته بود، اما امروز به ۴۰ درصد افزایش یافته است.

غضنفری خاطرنشان کرد: هرچند کالابرگ یک مسکن کوتاه‌مدت برای اقتصاد کشور و معیشت خانوار است، اما باید کاری کنیم که همین مسکن هم تأثیرگذار باشد؛ نه اینکه اعتبار تخصیص یابد و مردم نتوانند بهره چندانی از آن ببرند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
0
0
کو؟
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر