تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

فقط ۱۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ

اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در حالی از ۱۱ اسفندماه سال گذشته آغاز شده و با شارژ دو مرحله از اعتبار حساب سرپرستان خانوار همراه بوده که اعتبار مرحله دوم، تنها تا پایان خردادماه قابل استفاده است.

کد خبر: ۱۸۵۵۲۹
۱۱:۵۳ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴

فقط ۱۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ

دیدارنیوز: اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در حالی از ۱۱ اسفندماه سال گذشته آغاز شده و با شارژ دو مرحله از اعتبار حساب سرپرستان خانوار همراه بوده که اعتبار مرحله دوم، تنها تا پایان خردادماه قابل استفاده است و در عین حال هنوز خبری از اجرای مرحله سوم نیست.

با شروع طرح کالابرگ الکترونیک در دولت چهاردهم که از اسفندماه سال ۱۴۰۳ به حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های یک تا هفت درآمدی پرداخت شد، به خانوار‌های دهک یک تا سه درآمدی به ازای هر نفر براساس بعد خانوار ۵۰۰ هزار تومان و برای دهک‌های چهار تا هفت به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان واریز شد که این اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافته که در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود.

اعتبار طرح کالابرگ، جدای از اعتبار تخصیصی و پرداختی بابت یارانه ماهانه افراد است که براساس منابع مالی دولت طی مراحلی به مشمولان ارائه شده که اجرای این طرح در دولت چهاردهم تاکنون با شارژ حساب سرپرستان خانوار طی دو مرحله همراه بوده است. مرحله دوم آن با اولویت افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی از ۱۳ فروردین ماه آغاز و تا ۲۷ فروردین‌ماه به پایان رسید.

باتوجه به اینکه اعتبار این دو مرحله تنها تا پایان خردادماه قابل استفاده است، مشمولان تنها تا ۱۲ روز دیگر امکان استفاده از اعتبار خود را دارند.

مرحله بعدی شارژ کالابرگ اما، منوط به پرداخت اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه است که چنانچه تخصیص اعتبار صورت گیرد، مرحله بعدی کالابرگ نیز شارژ می‌شود. چراکه طبق آخرین اظهارات احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از محل منابعی که برای دو مرحله اختصاص یافته است، حدود ۱۲ همت باقی مانده که در دولت مطرح شد که این ۱۲ همت را به سه دهک درآمدی پرداخت کنیم. رئیس‌جمهور نیز دستور بررسی منابع را داده است تا امکان پرداخت به تعداد بیشتری از مشمولان و به صورت مستمر صورت گیرد.

وزیر رفاه همچنین، زمان اجرای مرحله سوم را به تامین منابع مالی از سوی سازمان برنامه موکول کرده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر