تیتر امروز

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران
در گفت‌وگوی دیدار با پیمان مولوی، اقتصاددان مطرح شد

اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران

در برنامه «اقتصاد پلاس»، پیمان_مولوی، مشاور سرمایه‌گذاری و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصادبرای همه"، با تحلیل ساختار اقتصاد آمریکا و مقایسه آن با وضعیت اقتصادی ایران،...

محدودیت‌های تعطیلات پایان هفته؛ هراز و چالوس یک‌طرفه می‌شوند

محدودیت‌های تعطیلات پایان هفته اعلام شد که بر این اساس، محور‌های هراز و چالوس در روز‌های شلوغ یک‌طرفه می‌شوند.

کد خبر: ۱۹۱۶۰۳
۱۵:۳۰ - ۲۸ آبان ۱۴۰۴

محدودیت‌های تعطیلات پایان هفته؛ هراز و چالوس یک‌طرفه می‌شوند

دیدارنیوز: با توجه به تعطیلات پیش‌رو و احتمال افزایش حجم سفر‌ها در محور‌های کشور، پلیس راه راهور فراجا برنامه ویژه محدودیت‌های ترافیکی را برای مدیریت ترافیک و ارتقای ایمنی سفر تدوین و اعلام کرد.

سردار احمد کرمی‌اسد از اجرای طرح ویژه محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی، شرقی و جنوبی کشور خبر داد و اعلام کرد: این محدودیت‌ها از ساعت ۱۲:۰۰ امروز چهارشنبه ۲۸ آبان آغاز و تا ساعت ۰۸:۰۰ روز سه‌شنبه ۴ آذر ادامه خواهد داشت.

وی با اعلام جزئیات کامل طرح ویژه ترافیکی ایام پیش‌رو گفت: این طرح با هدف مدیریت ترافیک، پیشگیری از حوادث و افزایش ایمنی سفر‌های جاده‌ای در سراسر کشور اجرا می‌شود.

پلیس راه راهور فراجا با اشاره به ممنوعیت تردد موتورسیکلت، گفت: بر اساس این طرح، تردد تمامی موتورسیکلت‌ها از ساعت ۱۲:۰۰ امروز چهارشنبه تا ساعت ۰۸:۰۰ روز سه‌شنبه در محورهای، کرج – چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران – سمنان – مشهد و بالعکس ممنوع است.

سردار احمد کرمی‌اسد در خصوص محور کرج – چالوس، اظهار کرد: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در محور کرج – چالوس همچنان ممنوع است.

احتمال یک‌طرفه شدن در روز‌های پیک

کرمی اسد با اشاره به این که در صورت افزایش حجم ترافیک و بر اساس تصمیم پلیس، این محور در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه ۲۸ و ۲۹ آبان و شنبه تا سه‌شنبه ۱ تا ۴ آذر به‌صورت مقطعی یک‌طرفه خواهد شد.

به گفته وی، محدودیت‌های ویژه در روزهای، جمعه، شب یکشنبه، از ساعت ۱۲:۰۰، ممنوعیت ورود خودرو‌های دارای مقصد چالوس از آزادراه تهران – شمال، از ساعت ۱۳:۰۰: انسداد ورودی پل زنگوله به سمت چالوس، از ساعت ۱۵:۰۰ یک‌طرفه شدن مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران (شمال به جنوب)، از ۲۲:۰۰ پایان طرح و بازگشت محور پل زنگوله – مرزن‌آباد به صورت دوطرفه را شاهد هستیم.

رئیس پلیس راه راهور فراجا در خصوص محور هراز نیز گفت: تردد تریلر در محور هراز همچنان ممنوع است. همچنین ممنوعیت کامیون و کامیونت به‌جز حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی، تردد کامیون و کامیونت از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰ از تاریخ ۲۸ آبان تا ۳ آذر ممنوع است.

وی در خصوص امکان یک‌طرفه شدن مقطعی این محور، گفت: در صورت افزایش بار ترافیک، از پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس به صورت مقطعی یک‌طرفه خواهد شد و محور قدیم رشت – قزوین، در صورت افزایش ترافیک، تردد تریلر و کامیون به جز حامل سوخت و مواد فاسدشدنی از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰ در روز‌های جمعه ۳۰ آبان تا دوشنبه ۳ آذر ممنوع خواهد بود.

سردار کرمی اسد در خصوص محور فشم، اظهار کرد: در محور فشم نیز محدودیت یک‌طرفه از انتهای محور (آریانا) به سمت خروجی قشم تا پل حاجی‌آباد / پیچ کلیکان در ساعات ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰ روز ۳۰ آبان، ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰ روز ۳ آذر اعمال خواهد شد.

در پایان، سردار کرمی‌اسد با تأکید بر ضرورت همراهی مردم گفت: پلیس راه راهور فراجا از همه هم‌وطنان درخواست می‌کند با رعایت مقررات و پرهیز از سفر‌های غیرضروری در روز‌های پیک، ما را در حفظ ایمنی جاده‌ها یاری کنند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان