تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
رئیس سازمان پزشکی قانونی اعلام کرد

۳ هزار و ۱۱۷ نفر کشته در اعتراضات دی‌ماه/ تعداد زیادی از جانباختگان مردم رهگذر بودند

در حالی که برخی رسانه‌های خارج از کشور مدعی شده‌اند که در اعتراضات مردمی دی‌ماه ۱۴۰۴ بین ۱۲ تا ۲۰ هزار نفر کشته شده‌اند، اما عباس مسجدی آرانی، رئیس سازمان پزشکی قانونی می‌گوید که در حوادث دی‌ماه ۳ هزار و ۱۱۷ نفر جانباخته داشته‌ایم.

کد خبر: ۱۹۴۷۰۹
۰۹:۲۴ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۴

.

دیدارنیوز: رئیس سازمان پزشکی قانونی گفت: ما در حادثه دی‌ماه ۳ هزار و ۱۱۷ نفر جانباخته داشتیم که عدد قابل توجهی از این جانباختگان جزء شهدا بودند، مردم رهگذر بودند، کودکان، زنان و سالمندان بودند.

عباس مسجدی آرانی، رئیس سازمان پزشکی قانونی گفت: ما در حادثه دی‌ماه ۳ هزار و ۱۱۷ نفر جانباخته داشتیم که عدد قابل توجهی از این جانباختگان جزء شهدا بودند، مردم رهگذر بودند، کودکان، زنان و سالمندان بودند.

وی درباره اینکه آیا به تفکیک الان آماری دارید که مثلا تعداد زنان، کودکان و اینها را آمار دارید که بفرمایید یا نه گفت: آمار جزء نداریم ولی همین طور که مردم عزیز مستحضر هستند بالاخره در تمام حوادث دسته جمعی مثل بحران سال ۹۸، ۱۴۰۱ و موضوع هواپیمای اوکراین و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی، از جمله وظایف سازمان پزشکی قانونی رسیدگی به فوت‌های غیرطبیعی است که در این حوادث اخیر هم این اتفاق افتاد. آن چیزی که مسلم است تعداد قابل توجهی از زنان هموطن ما به شهادت رسیدند، تعدادی از کودکان و رهگذرانی که در این حادثه هیچ نقشی نداشتند به شهادت رسیدند.

.

وی ادامه داد: در معاینات مان همکاران عزیز من به این نتایج علمی رسیدند، تعدادی از جانباختگان و شهدا با گلوله‌های جنگی که توسط عناصر تروریست آموزش دیده رژیم صهیونیستی در صحنه بودند به شهادت رسیدند، تعدادی تفنگ ساچمه‌ای، تفنگ دو لول شکاری، با تبر و همچنین ۱۵ نفر از عزیزان بواسطه سوختگی که برایشان ایجاد شد سرباز عزیزی را داشتیم که محافظت یک بانک را داشت وقتی آتش زدند این تروریست‌های جنایتکار اجازه ندادند ایشان خارج بشود و جنازه شان ذغالی شد، همچنین یکی دیگر از شهدای ما در مسجد که آتش گرفته بود جنازه شان ذغالی شد و نکته قابل توجه این است که این تروریست‌های جنایتکار عمدتا عناصر حیاتی را مورد هدف قرار دادند و از مواد اشتعال زایی که جسد را و یا فرد را به صورت شمع آب می‌کند در این دوره مورد استفاده آنها قرار گرفت. من در خصوص عدد که اطلاع رسانی شد ولی بالاخره این جزء حلقه‌های کشته سازی است که دشمن طراحی کرده من قبلا هم توضیح دادم. ما در تهران قریب به ۱۵ هزار فوت غیرطبیعی در سال داریم و روز اول فروردین با عدد چهار، صفر، یک شروع می‌کنیم و قاعدتا تقریبا حدود ۳ دیماه عدد ما ۱۱ هزار و خورده‌ای بود و وقتی که این جانباختگان ارجاع داده شد به پزشکی قانونی با همان عدد ما کنتور را صفر نکردیم با همان عدد ادامه پیدا کرد.

وی گفت: عکس گرفته بودند از این کاور‌های اجساد و اعلام کرده بودند ۱۲ هزار و یا ۲۰ هزار که ما این آمار را از قبل اعلام کرده بودیم کاملا کذب است و در راستای همان حلقه پازل کشته سازی بود که دشمن طراحی کرده بود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها