تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
اگر گرمایش جهانی ادامه یابد، مصرف قند افزودنی می‌تواند تا سال ۲۰۹۵ تقریبا ۳ گرم در روز افزایش یابد

رابطه تغییرات اقلیمی و افزایش مصرف قند

تغییرات اقلیمی باعث افزایش دمای کلی شده و طبق تحقیقات جدید، افزایش گرما، افراد را به سمت مصرف بیشتر نوشیدنی‌های شیرین و خوراکی‌های یخ‌زده سوق می‌دهد.

کد خبر: ۱۹۰۸۰۵
۱۰:۴۰ - ۰۹ مهر ۱۴۰۴

رابطه تغییرات اقلیمی و افزایش مصرف قند

دیدارنیوز: تغییرات اقلیمی باعث افزایش دمای کلی شده است و تحقیقات جدید نشان می‌دهد که افزایش گرما، افراد را به سمت مصرف بیشتر نوشیدنی‌های شیرین و خوراکی‌های یخ‌زده سوق می‌دهد.

به نقل از سی ان ان، محققان خرید مواد غذایی خانوار‌های آمریکایی بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۹ را تجزیه و تحلیل کرده و آنها را با داده‌های آب و هوای محلی مقایسه کردند. به ازای هر ۱.۸ درجه فارنهایت افزایش دما، مصرف قند به ازای هر نفر در روز ۰.۷ گرم افزایش یافت. بیشتر این افزایش در مصرف نوشابه، آبمیوه و دسر‌های یخ‌زده بود.

«پن هی»، نویسنده اصلی مطالعه از دانشگاه کاردیف در بریتانیا، گفت: «مسائل بهداشت عمومی مربوط به مصرف قند به طور گسترده مورد بحث قرار گرفته است، اما اگر تعامل با تغییرات اقلیمی را در نظر بگیریم، اوضاع بدتر خواهد شد.»

محققان تخمین می‌زنند که اگر گرمایش جهانی با سرعت فعلی خود ادامه یابد، مصرف قند افزودنی می‌تواند تا سال ۲۰۹۵ تقریباً ۳ گرم در روز افزایش یابد.

انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند مصرف قند افزودنی به ۳۶ گرم در روز برای مردان و ۲۵ گرم برای زنان محدود شود، چراکه مصرف بیش از حد قند افزودنی خطر چاقی، دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

«شارلوت کوکوفسکی»، محقق دانشگاه کمبریج در بریتانیا، گفت: «شواهد در مورد چگونگی تغییر الگو‌های غذایی ناشی از گرمای شدید هنوز نسبتاً کم است.»

او گفت: «این تحقیق مسیری را که از طریق آن تغییرات اقلیمی می‌تواند بر سلامت انسان تأثیر بگذارد، برجسته می‌کند.»

کوکوفسکی افزود: «آنچه به ویژه نگران‌کننده است این است که آسیب‌پذیرترین گروه‌ها هم بیشتر در معرض گرمایش هستند و هم بیشتر در معرض خطر بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی قرار دارند.»

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر