تیتر امروز

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.
بهرام امیر احمدیان: ما تجربیات کارسازی از گفت‌و‌گو نداریم/سیامک کاکایی: نوروز، جوهره و مایه گفتمان ملی در ایران است به دیپلماسی نوروز بیندیشیم!
در اولین نشست «صلح و وحدت ملی در ایران» مطرح شد:

بهرام امیر احمدیان: ما تجربیات کارسازی از گفت‌و‌گو نداریم/سیامک کاکایی: نوروز، جوهره و مایه گفتمان ملی در ایران است به دیپلماسی نوروز بیندیشیم!

گروه صلح و وحدت ملی انجمن مطالعات صلح ایران، عصر چهارشنبه، سوم اردیبهشت ماه، اولین نشست خود را با موضوع «صلح و وحدت ملی در ایران» با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی در سالن حافظِ خانه اندیشمندان...
فوت ۴۰ نفر در انفجار بندر شهید رجایی/ اولین تصاویر از لحظه آغاز آتش‌سوزی/ نجات یک سگ از میان ویرانه‌ها +ویدیو
حادثه تلخ و دردناک در جنوب کشور

فوت ۴۰ نفر در انفجار بندر شهید رجایی/ اولین تصاویر از لحظه آغاز آتش‌سوزی/ نجات یک سگ از میان ویرانه‌ها +ویدیو

در حادثه انفجار روز (شنبه) در بندر شهید رجایی بندرعباس در هرمزگان، متاسفانه طبق آمار‌ها تا ساعت ۱۹:۰۰ امروز یکشنبه، ۴۰ نفر جان خود را از دست دادند و ۱۲۴۲ نفر مصدوم شدند.

موج گرمای شدید در اروپا؛ تغییرات اقلیمی «انسان» را می‌کشد

دمای هوا در برخی از مناطق اروپا به بیش از ۴۶ درجه رسیده و تاکنون بیش از هزار نفر به دلیل دمای بالای هوا جان باخته‌اند. کارشناسان و فعالان محیط زیست موج گرمای بی‌سابقه را به طور مستقیم با تغییرات اقلیمی مرتبط می‌دانند، وضعیتی که می‌تواند در سال‌های آینده وخیم‌تر شود.

کد خبر: ۱۳۳۹۹۱
۲۰:۱۲ - ۲۹ تير ۱۴۰۱

موج گرمای شدید در اروپا؛ تغییرات اقلیمی «انسان» را می‌کشد

دیدارنیوز: موج شدید گرمای مرگباری که اروپای غربی را در برگرفته است، روز سه‌شنبه به اوج خود رسید و رکورد گرما در این قاره را شکست.

بنا به گزارش‌ها، دمای هوا در برخی از مناطق اروپا به بیش از ۴۶ درجه رسیده و تاکنون بیش از هزار نفر به دلیل دمای بالای هوا جان باخته اند. این درحالیست که شماری از کشور‌ها شاهد آتش‌سوزی‌های گسترده ناشی از شدت گرما شده اند.

بر اساس برآورد‌های سازمان هواشناسی بریتانیا، دما در هیترو در لندن به ۴۲ درجه سانتیگراد رسید که رکوردی جدید از سال ۲۰۱۹ در این کشور است. در سال ۲۰۱۹ بالاترین دمای هوا به ۳۸.۷ درجه سانتیگراد رسیده بود.

در پی اوج‌گیری گرما در بریتانیا شبکه حمل‌ونقل و مدرسه‌ها مختل شده و شهروندان برای سفر کردن با مشکلاتی مواجه شدند.

اعلام وضعیت قرمز
مقام‌های بریتانیایی با افزایش کم‌سابقه دما وضعیت قرمز اعلام کردند و هشدار دادند که گرما حتی برای جوانان و افراد سالم هم خطرناک است.

دما در دوبلین ایرلند هم در روز دوشنبه به ۳۳ درجه سانتیگراد رسید که بالاترین دمای ثبت شده از سال ۱۸۸۷ است.

موج گرما در اسپانیا که از هفته پیش اوج گرفته و در برخی از مناطق شرقی این کشور به بالای ۴۰ درجه سانتیگراد رسید، اسپانیا را با خطر آتش‌سوزی مواجه کرده است. بنا به گزارش‌ها ۳۶۰ نفر از ۱۰ تا ۱۵ ژوئیه در اسپانیا به دلیل دمای بالای هوا جان باخته‌اند.

موج گرما در اروپا فرانسه را هم روز سه‌شنبه تحت تأثیر قرار داد، اما بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی این کشور، دما در سواحل اقیانوس اطلس رو به کاهش است.

دما در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه در برخی از مناطق فرانسه به بالای ۴۲ درجه سانتیگراد رسید، به گونه‌ای که رکورد‌های منطقه‌ای در بیش از ده شهر این کشور شکسته شد.

با وجود این آتش‌سوزی‌ها در جنوب غربی فرانسه همچنان ادامه دارد، موضوعی که باعث شده است تا دولت فرانسه برای اعزام نیرو‌های کمکی به همراه هواپیمای بیشتر برای کنترل آتش تصمیم بگیرد. امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه بعدازظهر چهارشنبه شخصا از مناطق حادثه دیده بازدید کرد.

بر اساس برآورد‌های انجام شده، شعله‌های آتش در برخی از نقاط این منطقه در کمتر از یک هفته، ۱۴ هزار هکتار از جنگل‌ها را سوزانده است.

فرانسه در ۲۸ ژوئن ۲۰۱۹ با ثبت دمای ۴۶ درجه سانتیگراد در برخی از مناطق جنوبی خود بالاترین میزان دما را تاکنون داشته است.

هلند هم روز سه‌شنبه گرم‌ترین روز سال خود را با دمای ۳۹ درجه سانتیگراد در برخی از مناطق این کشور ثبت کرد تا به رکورد ۴۰.۷ درجه سانتیگراد در ۲۵ جولای ۲۰۱۹ نزدیک شود.

افزایش دما و خطر خشکسالی در نیمی از خاک اروپا

افزایش دمای هوا در ایتالیا تا ۴۲ درجه سانتیگراد، این کشور را با بدترین خشکسالی در ۷۰ سال گذشته مواجه کرده است. بر اساس اعلام کمیسیون اروپا، حدود نیمی از خاک اتحادیه اروپا در حال حاضر به دلیل کمبود بارندگی در معرض خطر خشکسالی قرار دارد.

کارشناسان و فعالان محیط زیست موج گرمای بی‌سابقه را به طور مستقیم با تغییرات اقلیمی مرتبط می‌دانند، وضعیتی که می‌تواند در سال‌های آینده وخیم‌تر شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۸ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۸ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۸ ارديبهشت