تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

۵ ماده غذایی خوشمزه در بهار

با فرا رسیدن بهار و تعطیلات نوروز در کشورمان، خوراکی‌های این فصل هم اهمیت خاصی پیدا می‌کنند؛ غذا‌های بهاری طعم تازه و خوشمزه‌ای دارند و جزو منابع غنی فلاونوئید و آنتی‌اکسیدان هم هستند.

کد خبر: ۱۸۱۹۶۶
۱۸:۲۷ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۴

۵ ماده غذایی خوشمزه در بهار

دیدارنیوز: در همین ابتدای سال و با آغاز فصل بهار، سعی کنید عادات غذایی خود را بهبود ببخشید و خوراکی‌های طبیعی و سالم را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

غذا‌های بهاری علاوه بر اینکه طعم تازه و خوشمزه‌ای دارند، جزو منابع غنی فلاونوئید و آنتی‌اکسیدان هم هستند و سایر مواد مغذی ضروری را به بدن می‌رسانند.

مفیدترین خوراکی‌های بهاری عبارتند از:

۱) چغندر

چغندر هم یک ماده غذایی بهاری است و هم پاییزی. رنگ غلیظ و شاداب این ماده خوراکی به شما می‌فهماند که مصرف آن چقدر برای بهبود گردش خون مفید است. چغندر فشار خون را کاهش و استقامت بدنی را افزایش می‌دهد. علاوه بر این، خاصیت سم‌زدایی نیز دارد. آب چغندر را بگیرید و در تهیه اسموتی از آن استفاده کنید. همچنین می‌توانید آن را آب‌پز کرده و به عنوان میان‌وعده با مقداری شکر میل کنید.

۲) هویج

این خوراکی بهاری سرشار از ویتامین A و آنتی‌اکسیدان‌های مختلف است. هویج برای حفظ سلامت مو، پوست و ناخن یک انتخاب عالی است و از همین رو به عنوان یک اکسیر ضد پیری شناخته می‌شود. همچنین هویج یک مبارز قوی در برابر سرطان است.

۳) نعناع

نعناع معروف‌ترین سبزی بهاری است. این گیاه مفید حاوی آنتی‌اکسیدانی به نام رزمارینیک اسید است که می‌تواند علائم آلرژی فصلی را تسکین دهد. منتول موجود در آن یک ضد احتقان طبیعی است و همچنین قادر است ناراحتی‌های معده را بهبود ببخشد.

نعناع گیاهی لطیف است پس بهتر است آن را نپزید یا نجوشانید. آن را به عنوان طعم‌دهنده به نوشیدنی‌های سرد اضافه کنید. طعم بی‌نظیر نعناع، آن را به یک چاشنی فوق‌العاده تبدیل می‌کند که می‌توان آن را به سالاد‌ها و غذا اضافه کرد.

۴) نخودفرنگی

نخودفرنگی معمولاً فصل رشد بسیار کوتاهی دارد و همین مسئله، آن را به یک خوراکی خاص تبدیل می‌کند. این ماده غذایی حاوی طیف گسترده‌ای از ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله منگنز، فسفر، پروتئین و ویتامین‌های C، K، B است و یک خوراکی ضد التهاب به شمار می‌آید.

۵) تربچه

تربچه یک سم‌زدای عالی و یک خوراکی بهاری فوق‌العاده است که در دفع مواد زائد و سموم از معده و کبد نقش پررنگی دارد. این ماده غذایی بهاری همچنین یک ادرارآور طبیعی است و به درمان بیماری‌های ادراری و کلیوی و به مبارزه با سرطان کمک می‌کند، تب را کاهش می‌دهد و خاصیت آبرسانی به پوست را دارد.

تربچه را می‌توان به لقمه نان و پنیر و سبزی اضافه کرد و از طعم بی‌نظیر آن لذت برد. برش‌های نازک تربچه برای تزئین و طعم‌دهی به نواع سالاد‌ها یک انتخاب مناسب است.

منبع: elizabethrider/ خبرآنلاین

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر