تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
جنگ اوکراین ادامه دارد

زلنسکی از اسرائیل سامانه پاتریوت گرفت

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین گفت که این کشور از اسرائیل یک سامانه پدافند موشکی پاتریوت دریافت و مستقر کرده است.

کد خبر: ۱۹۰۶۰۲
۱۸:۳۷ - ۰۵ مهر ۱۴۰۴

زلنسکی از اسرائیل سامانه پاتریوت گرفت

دیدارنیوز: «ولادیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در میانه درگیری‌های فزاینده بین مسکو و کی‌یف و همچنین تنش‌ها در جبهه شرقی ناتو، برای اولین بار اعلام کرد که این کشور از اسرائیل سامانه موشکی پاتریوت دریافت و در حال حاضر آن را مستقر و عملیاتی کرده است.

به نقل از رویترز، ولادیمیر زلنسکی امروز (شنبه) با اعلام این موضوع، افزود که اوکراین در پاییز امسال نیز دو سامانه پاتریوت جدید دریافت خواهد کرد.

سه ماه قبل مایکل برادسکی، سفیر اسرائیل در اوکراین گفته بود که تل آویو سامانه‌های پاتریوت را به کی‌یف منتقل کرده است، اما وزارت امور خارجه اوکراین این موضوع را رد کرده بود.

برادسکی در مصاحبه‌ای در ماه ژوئن (خرداد ماه) گفت که این سامانه‌ها در ابتدا توسط آمریکا در اوایل دهه ۱۹۹۰ به اسرائیل تحویل داده شده و ارتش از آن استفاده کرده است.

سامانه پاتریوت (MIM-۱۰۴) که توسط شرکت پیمانکار دفاعی ریتیون آمریکا، در اواخر دهه ۱۹۷۰ توسعه داده شد، برای رهگیری هواپیما‌ها و موشک‌ها طراحی شده است. این سامانه شامل آتشبار، بخش‌های راداری و واحد‌های فرماندهی و کنترل است.

بیش از یک سال پیش، روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز گزارش داد که آمریکا، اسرائیل و اوکراین در حال مذاکره در مورد انتقال هشت آتشبار قدیمی پاتریوت M۹۰۱ PAC-۲، تقریبا ۳۰ ساله به اوکراین هستند که می‌تواند دفاع هوایی کی‌یف را برابر روسیه به طور قابل توجهی بهبود بخشد. در ماه مه (اردیبهشت ماه)، نیویورک تایمز نیز گزارش داد که برخی از این سامانه‌ها به اوکراین رسیده‌اند.

در ماه ژوئیه (تیر- مرداد)، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، به طور رسمی اعلام کرد که واشنگتن «پیشرفته‌ترین» سلاح‌ها را برای جنگ اوکراین علیه روسیه در اختیار این کشور قرار خواهد داد و اینکه آتشبار‌ها و موشک‌های پاتریوت توسط سایر کشور‌های ناتو تامین مالی خواهند شد.

ترامپ گفته از ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، ناامید شده و اعلام کرده است که این دو نفر چندین بار قبل از شکست مذاکرات در مورد اوکراین به توافق رسیده بودند، اما گویی قرار نیست این اتفاق بیفتد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر