تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
الجزیره گزارش داد

سومین عذرخواهی نتانیاهو «اجباری» بود

ولید العمری، مدیر دفتر الجزیره در رام الله درباره عذرخواهی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل از قطر تأکید کرد که نتانیاهو مجبور به عذرخواهی شد، نه با میل و رغبت، به ویژه پس از آنکه متوجه شد به یک فرد منزوی در سازمان ملل تبدیل شده است و پذیرش این عذرخواهی راه را برای آتش بس در غزه هموار خواهد کرد.

کد خبر: ۱۹۰۷۲۹
۰۹:۵۵ - ۰۸ مهر ۱۴۰۴

سومین عذرخواهی نتانیاهو «اجباری» بود

دیدارنیوز: عذرخواهی «نتانیاهو» از قطر که سومین عذرخواهی تاریخ سیاسی او محسوب می‌شود، از نگاه تحلیلگران از روی اجبار انجام شد.

الجزیره در گزارشی با اشاره به عذرخواهی نخست وزیر اسرائیل از قطر آورده است: عذرخواهی نادر «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر اسرائیل، از همتای قطری خود، شیخ «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» - که به ابتکار دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا انجام شد - از نظر پیامدها، زمان‌بندی و پیام‌هایی که در بر داشت، قابل توجه است.

این عذرخواهی به دنبال حمله اخیر رژیم اسرائیل به قطر رخ داد که طی آن محل اقامت برخی رهبران حماس که برای بررسی طرح ترامپ مبنی بر پایان جنگ غزه گردهم آمده بودند، هدف قرار گرفت.

الجزیره در ادامه گزارش خود آورده است: نتانیاهو وزیرانش را در جریان عذرخواهی از قطر قرار نداد. نکته قابل توجه این است که قطر شرط تداوم مشارکت خود در گفت‌و‌گو‌ها را عذرخواهی نتانیاهو دانسته بود.

عذرخواهی اجباری

«ولید العمری» رئیس دفتر الجزیره در رام الله این عذرخواهی نتانیاهو را که معمولا در محافل بین المللی به عنوان یک فرد زورگو و عربده کش شناخته شده است، رویداد بزرگی دانست که در صدر عناوین اخبار قرار گرفت.

وی افزود، این عذرخواهی بیست روز پس از حمله اسرائیل به دوحه انجام شد و به مثابه تعهد و تضمین عدم تکرار حمله است و در حالی انجام شد که قطر شرط بازگشت به میانجی گری را عذرخواهی متجاوز اعلام کرده بود.

العمری گفت: این عذرخواهی اسرائیل از قطر از عذرخواهی او از «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه به خاطر حادثه کشتی مرمره نیز با اهمیت‌تر است. زمان عذرخواهی گواهی همسویی او با بند‌های طرح ترامپ یا بخش اعظم این طرح برای توقف جنگ غزه و اوضاع پس از جنگ است.

به گفته وی، عذرخواهی نتانیاهو از قطر گواهی بر اشتباهی است که با حمله به دوحه مرتکب شد که از نظر کارشناسان اسرائیلی زمان آن اشتباه تاریخی بود.

مدیر دفتر الجزیره در رام الله تأکید کرد که نتانیاهو مجبور به عذرخواهی شد، نه با میل و رغبت، به ویژه پس از آنکه متوجه شد به یک فرد منزوی در سازمان ملل تبدیل شده است و پذیرش این عذرخواهی راه را برای آتش بس در غزه هموار خواهد کرد.

حادثه استثنایی

«صهیب العصا» خبرنگار الجزیره نیز در این باره گفت: انتظار می‌رود عذرخواهی «استثنایی» اسرائیل، به‌ویژه با توجه به حضور هیئت مذاکره‌کننده حماس در دوحه، راه را برای بازگشت میانجیگری قطر هموار کند.

مقامات قطری طی روز‌های پس از حمله اسرائیل بر اهمیت حاکمیت ملی کشور خود تاکید کردند و عذرخواهی را شرط خود برای تداوم میانجی‌گری در مذاکرات آتش بس غزه اعلام کردند.

به گفته وی، ترامپ از میانجی‌گری قطر و نقش فعال آن در چارچوب تلاش برای توقف جنگ غزه بی نیاز نیست.

این سومین عذرخواهی در تاریخ سیاسی نتانیاهو است. او پس از تلاش «موساد» برای ترور «خالد مشعل» رئیس دفتر سیاسی حماس از «حسین بن طلال» پادشاه اردن عذرخواهی کرد و همچنین از اردوغان به دلیل حمله نیروی دریایی اسرائیل به کشتی «مرمره» عذرخواهی کرد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها